Deletedmom_116 Syma_07 Manyakmisin kızım Dayak isteme Yat uzan kalkma Dur durdugun yerde Artarsa Git doktora ama yirguuktanda olabilir takip et
Gulnara25 Syma_07 yapma canım öyle,bebeğin plasentası falan kopar,Allah korusun. Tanıdığım bir hamile 3 yaşında çocuğu kaldırmıştı diye kopmuştu plasenta,kanamayla götürdüler hastaneye. Şükür şu an bebek büyüdü ve sağlıklı ama siz yine de yapmayın öyle şeyler
Gulnara25 Syma_07 kork diye söyledim zaten asgfs Ama şaka bir yana yapmayın gerçekten , doğru söylediğim
Sila66 Deletedmom_116 kız gunde bın tane post acıyorsun yetısemıyoruz bu ne hız anam bacım 😂😂😂😂 sakin ol gununu bekle askom gec gelır kesın🤍😂🫂
Sila66 Deletedmom_116 ben gunde 1 tane acıyorum acarsam skdkckfkfk😂😂 ben senın hızına yetısemem knks😂 aynen suan moladayım 🤣 yavrumun esylarını yıkattırıyorum sarma sardım ocaga koydum😂😂 ❤️
Deletedmom_116 Syma_07 Evde tekim napim😂ne güzel aktfiim işte bak böle demen hiç goirmem izlersiniz bakın yapmannn😁
Syma_07 Deletedmom_116 benim tekim aşko o yüzden diyorum evdede insan sıkılıyor temizlikte yapasim gelmiyor hergun moralime bağlı bı akşama kadar iş ariyorum kendime bide yediğim bulaşıgi yıkamak gelmiyor bazen 😂