Deletedmom_116 Kilosu falan iyi zaten erkencilige niyeti var ben aşırı zordayım nefesim yok sanki alamıyorum kasılma desen Dolu dolu karnım şekilden şekile giriyo canım çok aciyo Ağrım zaten var Doktora git demeyin bıktım artık gidiyorum gelmeye niyetli diyolar gonderiyolar Ama artık gelsin istiyorum🥺🥺😥😥 dayanamıyorum sanırım . İlişki oneriliyo Zulüm gibi geliyo bana Son üç aydır Belki Hiç istemiyorum Ara ara eşimmi kırmamak için kabul ediyorum Ama Onun dışında herşey zulüm gibi 😭😥🥺35+3 gelişimi kilosu herseysi iyi
Asyos34 Deletedmom_116 sen bide 39 u gör 😂😂😂 ben sıkıntıdan artık cıldırıyordum bence en iyisi dışarı çıkıp yürüyüş yapmak temiz hava ve düşünmemek dinlen bolca keyfine bak benden sana soylemesiii stresse girdikçe bebekte strese giriyor
Syma_07 Deletedmom_116 marketten geldim şimdi ya 15 20 kilo Felan vardı elimde kaşığım ağrıdı bişey olurmuki 2 kerede getiricektim amaan deyip aldım elime birine desem öldürür şuan benii😂😂
beyzacmvrc Deletedmom_116 kız dur daha 35 mis ille de gelsin deyip durma 😅 elbette zor ama şimdi doğsa belki kuvez durumu olur falan kilosu olsa da belki ciğerleri iyice gelişmemistir bir 37-38 ol hele 😅 Bu gidişle sana inat 38-39 lari beklicek bebisin😅
Deletedmom_116 Sanırım deprasyona girdim 😭😥niye Gelmiyo diye ağlamak istiyorum 😂ya gel ya Gelmeye cabalayip beni yorma oğlum uslu dur😥
Deletedmom_116 bademli_puding Ya öyle ama Ztaen niyetli Gelmeye çok zorda birakiyo beni böyle nasıl anlatayım bilmem ama 🥺
Gulnara25 Syma_07 yapma canım öyle,bebeğin plasentası falan kopar,Allah korusun. Tanıdığım bir hamile 3 yaşında çocuğu kaldırmıştı diye kopmuştu plasenta,kanamayla götürdüler hastaneye. Şükür şu an bebek büyüdü ve sağlıklı ama siz yine de yapmayın öyle şeyler
06Seyma-06 @Deletedmom_116 vallahi bende 33+3oldum ama baksan perişanım. Sancı VS yok ama kasık krampı geceleri uykusuzluk bacak ağrısı zor nefes alma sık idrara çıkma bir yere yatınca oraya toplanıp kalma desteksiz oturup kalkamaz hale geldim. Vaktinde gelsin istiyorum ancak zorlanıyorum Allah hepimize güç kuvvet versin
Deletedmom_116 06Seyma-06 Kac kere yokladı gelmeye niyetlesti Doguruyodum diye acille gittim falan 😂Hala erkenci diyolar ama daha duruyo benle oyun oynuyo
Deletedmom_116 beyzacmvrc Kendi kandırdı beni ta 26 dan beri😂😂Mahvediyo benig 🥺🥺kalmaz kalmaz kuvezde babası kılıklı Babasida bıraksan üçüncü ay çıkacakmış🤣🤣buda aynı
Syma_07 Deletedmom_116 valla haberi olsa keser beni mallık yaptım senin neyine 15 20 kilo taşımak haberi olsa evde 5 kilo kaldırmıyon der😂
beyzacmvrc Deletedmom_116 Allah seni 😂😂 sağlıkla vakti zamanı ne zaman hayırlı ise o zaman gelsin inşaallah 🤲🏻☺️
Syma_07 Deletedmom_116 inşallah bişey olmaz regl olacak gibi karnım agriyo valla marketten gelince senin postu gördüm sana soruyum dediim
Deletedmom_116 Syma_07 Manyakmisin kızım Dayak isteme Yat uzan kalkma Dur durdugun yerde Artarsa Git doktora ama yirguuktanda olabilir takip et