Devraninannesi Deletedmom434 sende bizdensin artık hamilelige elveda uykusuz gecelere merhabe dedin 😂
Ntlz Aldoemr dogum yapacaklardan cevap beklerken dogum yapanlar sohbette bak iste postuna cevap verildi 😅 unutmuslar bile Allah'ım darisi bizeeeee 😍😍
Deletedmom15257 Deletedmom434 cok sukur cok sukur iyiye gidiyi tedavi altinda onlarda ilişirse dahada iyibilcak saol cnm senin kızın kime benziyor
Deletedmom434 Deletedmom15257 oh şükürler olsun daha da iyiye gidicek güçlü prenses bana benziyor🙈🙈 burnu sadece babası gibi etli😂 şey demiş resmen anama çok benzedim bari burnum babama benzesin ayıp olmasın
Deletedmom434 Devraninannesi ah ah sorma hamileyken bol bol uyuduydum oysaki ama işe yaramadı😂 zombi gibiyim
Deletedmom15257 Deletedmom434 😂🤣😂😂😂kız benimkide aynı ven sadece göz baba 😂🤣🤣 seninki gibi demiş tartışmasınlar yarı yarıya alayım 😂🤣😂😂
Marygur Rasev öyle bile olmasa son 20 postuna ne yazılabilirki millet burda saglık konusunda bilgi danışıyoda bi tane cvp alamadığı oluyo onlar napsın
Deletedmom434 Devraninannesi hahah😂😂 yaşasın zombilik✌🏻 Aman bebişler iyi olsunda uykusuzda kalırız açta,analık işte
Aysrnur Aldoemr saglikla kucagina alirsin insallah 🤗💋 cnm bakalim kim daha once gelcek haberleselim😀😀