ozgens Bazı postlar çok eski. Hala onlar gözüküyo benim ekranımda. Programda da sıkıntı olabiliyor.O değilde hamilelikte hormonlar çok farklılaşıyo 😂😂. Atarlanmışsınız bildiğin😂 zaten insanlar ne kadar birbirine danışsa da gidiyo internette mutlaka araştırıyor. Yada doktoruna soruyor. Kimseye yardım etmicem diyince bişey değişmez diye düşünüyorum 😬💁🏼
Aldoemr [bilinmeyen] doğru senin için evinde sorun olanlar daha dikkat çekiyo demi millete boşan o zaman demek daha güzel yani bu konuları açmaz seni yazmazsan da olur güzelim hadi sen dedikoduya hadi 👋🏻
Deletedmom434 Deletedmom15257 uyku ne demekti dermişim günde 4 saat uyuyabiliyorum bunada şükür😛 olsun kuzum yine büyük Arven Milam nasıl oldu prenses daha iyi değil mi ?
Aldoemr Melomeltem işte benimde üzüldüğüm ve sinir olduğum konu bu tamam bizde doktorumuza sormayı biliyoruz internette araştırmayıda o zaman bu sistem neden kuruldu millete boş laf verilsin diye galiba 🤔
Deletedmom15257 Deletedmom434 cok sukur cok sukur iyiye gidiyi tedavi altinda onlarda ilişirse dahada iyibilcak saol cnm senin kızın kime benziyor