Kymetnur Lavinia96 inşallah canım. Kaset testlerim pozitif erken gebelik testim negatif ben artık anlayamadım inan ki ☹️
Rmysnrrr Hakkımda hayırlısı olsun benimde pcos vardı geç döllenme oldu 4+3’de test yaptım hemen belirdi sen 2 gün sonra yine gidip kanda baktır bta’na en garanti o canım🙂 ben kanda görmeyene kadar inanmadım çünkü 😏
Kymetnur Rmysnrrr valla bende inanamayacağım sanırım 🙈 yarın sabah tekrarlayacağım testi. Allah büyük umarım onlar da pozitif çıkar da koşa koşa pazartesi kan vermeye giderim 😂❤️❤️
Kymetnur Rmysnrrr maalesef adet oldum ama çok sancılı ve parça parça bir dönem geçiriyorum. Kimyasal gebelikti galiba. Adet olduğum sabah yaptığımda iyiden çizgi silik çıktı çünkü
Rmysnrrr Kymetnur o zaman kesinlikle bit doktora görünmelisin. Muhakkak git göster bence 😊 Hakkında hayırlııs olsun rabbim isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah
Kymetnur Rmysnrrr amin çok teşekkür ederim. Bugün gittim. 5. Günüm ama hala rahim duvarın kalın dedi. Tahlillerini yapalım dedi. Sonucu bekliyorum valla bende. İnşallah kötü bişey yoktur 🤲🏻