Elitopatra25 Pmk3 16.haftada nasıl hissetiniz bebeğinizi bende 15.haftama giricem2 gün sonra ama hiç birşey hissetmiyorum ben karnimda fazla belli değil hamile olduğumu unutuyorum bazen 😂
Jale92 2 gebeligim 18 haftadayım. Daha hiss etmedim. Doktor 20 haftaya kadar zamanın var hissedersin dedi. 🥰
Mervvvever Gamzeliii77 15. Haftadan beri düzenli hissediyorum şuan 23 haftalik ben zayıfım bebeğim de hareketli maşallahi var 😅🧿
Ikiz_annesii brcn_ynky14 23 haftayı doldurduk. 19-20 den sonra hissetmeye başladım ben çok farklı ve güzel bi duyguymuş 🤭 kızım mı oğlum mu hangisi bilmiyorum ama bazen çok sert tekmeler atıyor 😄 bide gobegimin her yeri kıpır kıpır yerlerinde durmuyolar çok şükür
Alparslanmom_ 20+3de hissettim içimden yag gıbı bısey kaydı sonra resmen tekme hissettin 🤭 oğluşum cok hızlı
birgaripana_ brcn_ynky14 14-15 arası bi dalgalanma hissediyordum. Tam tamına 16da tekmesini hissetmeye başladım 😍 Allahım maşallhhh coğ tatlıı yavvv. 3. Gebelik bu arada
Pmk3 birgaripana_ doktorum kese oluşmadan önce sağdan bebek kistin oluşmuş oradan oluşuyor dedi ve benim kasık ağrımda sağdandı saten anlıyordum .. erkek yazar genelde ama %80 kız diyor bakalım 19 haftayız yarız detaylıya gidicem orada görücez net
Havvaca brcn_ynky14 ilk gebeligim 14 de balık kayiyo gibi bir hareket hissettim herkes imkansız dediği için üstünde durmadım sonra 17+2 de çok bariz belli 3 tekme attı. Sonra her gün hissettim zaten az az. Anladım ki 14 de hissettiğim bebeğimmis. 26+5 oldu artık göbeğimi açıp izliyorum 🥰
Ulviyya-25 brcn_ynky14 ilk gebeliğim,17-18 haftalıkta birşeyler hiss etmeye başladım ama emin olamıyor insan))20haftada net hissettim.acele etmeyin,sonra haraketlilikden uyuyamayacaksınız😃
YuvarlanamayanPaanda Elitopatra25 etrafımda ve geçirdiğim 2 hamilelikle konuşuyorum canım ben bazen her yazN doğru olmuyor 14 haftalık kendisi ne kadar ki hareketini hissedeceksin mesela
Elitopatra25 YuvarlanamayanPaanda aynen canım orası öyle sadece burda yazanı söyledim yoksa bende hissetmiyorum hatta bu haftada hissedenler olduğunu duyuyorum diyorum bendemi sorun varda ben hissetmiyorum yarın 15haftalik olucam hiç bir şekilde hissetmedim
Sevde96 Bugün 8+6′dayım. Dün gece 2 defa sağ tarafımda seğirme mi desem dalgalanma mı desem içimde bir şeyler kaydı sanki😀 Bebek hareketlerini hissetmek için çok erken olduğunu biliyorum ama başka bir ihtimal de gelmiyor aklıma acaba neydi ki bu?🤭
YuvarlanamayanPaanda Elitopatra25 yok bacımm sende sorun uok seğermeyi hareket sananlar var malaesef kii