asyasemin İlk gebeliğimde 20 küsürlü haftalarda hissetmiştim. Ama şimdikini 17. Haftada bir kez 18. Haftada yani bu hafta her gün hissediyorum artık
Bsrcip 15 haftayı geçtik hareketli dedi doktor ama henüz net olarak anlayamadım çok minik belli belirsiz bir iki kere pıtırtı hissettim merakla bekliyorum bakalım 😊
tazegebe58 Haftada hissedip iki gündür hissetmiyorum hareket etmiyor gibi sanki korkmalı mıyım sizce ?
kevserky brcn_ynky14 16 da hissetmiştim piti piti bir şey kalp atar gibi aslında 14te başlamıştı ama ben anlamamıştım 😆 16da net emin oldum. Şimdi o piti piti pat küt vuruyor bana
Semanursallan Annedemir bende bugün 19+1 oldum ve öğlen çikolata falan yemiştim 3 kere tekmesini hissettim.
caparjunior brcn_ynky14 benim de ilk bebişim. net olarak 22. haftada hissettim ben, hatta forumda herkes 16-17 haftalar gibi yazdığında moralim çok bozulmuştu😂
brcn_ynky14 caparjunior valla bekliyoruz artikk 😅 aslında karnimda it pıt kalp atışı gibi bişey var o mu bilmiyorum karnımın üstüne bişey koyunca bile pıt pıt ediyo
Nazlicant Hafta gece tam yattığımda hissettim ilk tekmesini öncekiler seyirme gibiydi 😊 20. Haftada biraz taktım kafaya bu çocuk niye hareket etmiyo diye 😂
Pmk3 16 haftamda çok net hissettim Şuan 18 +5 iki taraflı vurduğu bile oluyor şükür . Sağdan döllendim -%80 kız bebek 🥰
Elitopatra25 Pmk3 16.haftada nasıl hissetiniz bebeğinizi bende 15.haftama giricem2 gün sonra ama hiç birşey hissetmiyorum ben karnimda fazla belli değil hamile olduğumu unutuyorum bazen 😂
asyasemin leylaAraf ilkim kız. Şuan 10 yaşında. Şimdiki gebeliğim henüz net değil ama büyük ihtimal erkek
Elitopatra25 YuvarlanamayanPaanda happy mom uygulamasında okudunuzmu bilmiyorum ama anne adayları bebeğin ilk hareketlerini 16.17haftada hissedebilir ancak eğer anne adayı kilolu ise bu süreç 20 .22 haftlari bulabilir yazıyordu bende 14+6oldum henüz bende hissetmedim
YuvarlanamayanPaanda Elitopatra25 etrafımda ve geçirdiğim 2 hamilelikle konuşuyorum canım ben bazen her yazN doğru olmuyor 14 haftalık kendisi ne kadar ki hareketini hissedeceksin mesela