Senaykork Hamalp Canım bndede aynısı olmuştu 100 mg içirip tekrar 3 defa kan alcaklar Benimki temiz çıktı İnşallah seninkide temiz çıkar Ama değerim aynı 162 çıkmıştı, büyük ihtimal gece 10 dan sonra birşey yediysen o etkilemistir
symozdag Senaykork açlık tokluk da mı bakılmamış arkadaşına, benim doktorum aclık tokluk şekerine baktı gerek duymadı yaptırmadım
selinsmother Ben 36 haftamda doktor değiştirdim resmen doktor ikili testi, şeker yüklemesi, detaylı ultrasonu yaptırmasaydım beni kabul etmicekti adamda haklı ölse suçu ona atıcaz . Doktorlar neyi öneriyorsa yaptırılması lazım
Senaykork selinsmother kesinlikle boşuna istemiyorlar ki onlarda bu vebalin altına girmiş oluyor Allah korusun birşey olduğunda
Ruya_burcu45 Senaykork ben de çok sinir oluyorum burada bazı anne adaylarına. Dr şu testi yaptır dedi, yaptırmalı mıyım? Yok zararı olur mu? Yok eskiden o test mi varmış? Ya anlamıyorum gerçekten dr. Yıllarca bu işin eğitimini almış. Komşunuz, arkadaşınız yada siz ondan daha mı iyi bileceksiniz? Bu ne cehalet?
Senaykork Ruya_burcu45 yemin ediyorum bazen buraya girmek istemiyorum sıkılmadan hergun aciyolar , ve bunu diyenlerin coguda 30 yaş üstü kesinlikle takibi yapılması gereken kişiler 30 yaş olan biride doktor olmayan başkasının sözünü dinleyerek çocuğunu tehlikeye atıyorsa denilecek birşey kalmıyor gerçekten 😏
Merakliana6 Senaykork ben şeker yüklemesi yaptırmadım. Kendim açlık tokluk ölçerek buldum şeker yüklemesi şart değil.şeker ölçüm cihazı alıp düzenli ölçmeniz daha doğru sonuç. Burda bir gebe vardı hiç unutmam. Şeker yüklemesinde bir şeyi çıkmayıp son haftalarda çok aşırır şekeri yükselmişti. Acaba buna ne diyeceksiniz!?
Senaykork Merakliana6 herkesin bünyesi aynı değil veya herkes cihazla ölçecek kadar bilinçli değil , ben burda bebeğini 30 hafta karnında taşıyıp eli boş kalan bir anneden bahsettim ve burda benim tavrim sürekli bu soruları soranlara , siz isterseniz yaptırın veya yaptırmayın beni ilgilendirmez sorumluluk sizin Bu kadar tavır niye aldınız cozemedim
gulsumd1 Merakliana6 evde kendi cihaxımla şekerim 200lere dayanmıştı şeker yüklemesi yaptırdım aslında şekerim yokmuş hastanede yapılan uygulama daha doğru oluyor 🤗 o kişinin şekerinin yüklemeden kaynaklı çıktığını bilemeyiz belki sonradan çıktı şekeri 🙂 ama şeker çıkması gerçekten çok tehlikeli
Merakliana6 Senaykork baklavayla aynı değil. Baklavanın içinde süt tereyağı ve kuruyemiş var bunlar şekeri dengeleceyek şeyler. Niye baklava ikram etmiyorlar o zaman o yüklemede?
Merakliana6 Senaykork SİZE DOÇ.doktor AYLA hocadan daha iyi biliyorsunuz sanırım. Buyrun kendisi de çok iyi açıklıyor şart değil !!!
nidosh Geldi yine şeker yüklemesine karşı birisi! Bir anne adayı şeker yüzünden bebeğini kaybetmiş sen istediğin doktorun düşüncelerini bebeğin üzerinde uygulayabilirsin ama burada gelip başkasının bebeği için şeker yüklemesine gerek yok diyemezsin.
nidosh Senaykork Allah o arkadaşınıza ve ailesine sabır versin çok üzücü burada bir kişi de 38. Haftada şeker sebebiyle bebeğini kaybettiğini yazmıştı. Çok çok üzücü şeyler