Badem_gozlum_ Merhaba güzel Anneler devlette uyuşma genel mi belden mi tercih etme hakkımız var mı ,?
neanladinyurdagull Badem_gozlum_ bildiğim kadarıyla tercih yapma şansınız yok zaten belden uyuşmalı dediğiniz prenses doğumu devlet yapmıyor direk sezaryan yada normal doğum başka seçenek yok bildiğim kadarıyla
Zmraemr Badem_gozlum_ 9 mayısta sezeryan olacağım inşallah .Anestezi doktoruyla görüştüm spinal anestezi olacak yani belden uyuşturma ile.Devlete gidiyorum
Tiiffany Badem_gozlum_ doğum öncesi anestezi uzmanı ile görüştürüyorlar. Size soruyor nasıl isterseniz genel mi spinal mi diye. Bende öyle olmuştu. Sımdı yıne devlette yapıcam
Badem_gozlum_ neanladinyurdagull sezeryani soruyorum canım iki türlü oluyorya ya belden ya tam bayıltma . gitmeme daha var bu da sezeryan olck zaten ama önceki özeldi bu kez devlette düşünüyrm
neanladinyurdagull Badem_gozlum_ biraz karışık yazmışım ben ilk doğumumu devlette yaptım normal yolla 2.gebeligim şuan gittiğim hastanede iki şekilde doğum var derken şunu demek istemiştim tümden bayıltma ve normal olarak bayıltiyorlar kurtuluyorlar hiç öyle belden uyuşturup uğraşmıyorlar her hastane farklıdır ama tabi
DenizDnz- Devlette sezeryan doktor mu öneriyor bitek yoksa bizim isteğimiz üzerine de yapabiliyorlar mı
Tiiffany DenizDnz- size soruyor nasıl istersen diye kendi görüşünude bildiriyor tabi. Dogumda yanınızda oluyor
Badem_gozlum_ DenizDnz- sezeryani devlette zorunlu kalmadıkça yapmıyorlar canım. Benim önceki sezeryandi ondan buda sezeryan olck
Tiiffany Badem_gozlum_ Kendi adıma genel derim. Bu sefer ki tercihim genel anestezi olacak. Spinal bana yaramadı dogum sonrası bacaklarım çok şişti ve aylarca inmedi. Tabi herkesde bir olmuyor. Bazısı baş bel agrısı oluyormus bende onlar olmadi ama bacaklarım etlerim gerilicek derecede acımıstı
Badem_gozlum_ Esoo0698 bebeği görmek dışında baya kötü oldum ben ya hava bile verdiler bel ağrısı da bı sure kaldı genel anestezi de böyle sorunlar olmuyormuş yine de konuşacağım artık duruma göre ne olur bilmem
Mhtpkts @Badem_gozlum_ genel anestezi var ama riskli durumlarda yapıyorlarmış sıkıntı olmadığı sürece epidural yani canım 13 günüm kaldı benimde doğuma öyle verdiler bilgisini