Happybayby Seran kişiden kişiye göre değişir diye biliyorum. Bı yakinimda önce suyu gelmiş sonra yavaş yavaş sancısı. Diğer yakınım sancidan duramamis suyunu hastane de patlatmislar mesela değişiyor yani
Havvaca Seran kişiden kişiye değişiyormus canım mesela ablamın suyu geldi nişanı gelmedi annem 4 doğumda da nişan gelmiş suyunu hep hastanede patlatmışlar.
ArvenMom Seran su gelmesi kanama ve düzenli sancı doğumun başladığını gösterir 2 gün önce suyum geldi düzenli sancılarım var yatış verildi mesela
Seran Happybayby şu an deli dehşet sancım var kasıktan vajinaya doğru vuran. Yalancı mı doğum mu nasıl anlayacağım ben bunu
Dark Seran dinlenince geçmiyorsa, düzenli aralıklarla geliyorsa doğum sancısı oluyor Kaç dk da olduğuna bakın, 15 dk falan ise hastaneye gidin, kan gelmiş doğum başlamış olabilir
Happybayby Seran inan bilmiyorum benim de ilk gebeliğim ama yinede burdan yaz sen doğumun başlarsa. İnşallah sagsaglim kolay bı doğumla alırız kucağımıza
reisMom Seran bende de var o sag kasık tan vajinama vuruyor ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum yırtılıyor karnımın altı resmen kanamam falan yok suyum da gelmedi ögleden sonra eşim gelsin gidicem hastaneye dayanamıyorum dün geceden beri cok bile dayandım
Seran İl Seran akıntım ilk defa kanlı geldi ağrım birazcık hafifledi kan gelince nolcak neden bu saatte çekiyorum bu sancıyı Allahım sen yardım et 🙄🙄
Melson20 Benim once suyum gelmisti ve sonra bir saat gectikten sonra sancilar ama herkeste boyle olmuyor. Genelde once sanci basliyor sonra hastanede suyu patlatiyorlar diye biliyorum herkeste su gelmiyor hemen. Eger sancilar dakkikada surekli artiyorsa doktorunuza haber verin
Seran Dark yok hayır o toplanmayı daha öncelerde yaşadım şu an öyle bi toplanma yok hatta hafif hafif hareketleri var ara sıra
sonnenschein Seran doktoruna haber et canım hastaneye geç bence, sancılarında varmış zaten doğumun başlamış yüksek ihtimalle
minikavakado Seran aksine rahatlatır duşunuzu tabi alın benim suyum geldiği halde duş aldım öyle gitmiştim sizde nişan ve sancı olmuş
Seran Ciddi anlamda ağrım var ama demek ki açılmam yok ebe bişey de demedi nstde ağrı çıktı ama gönderdiler doğum değil diye. Hiç bişey anlamadım kanamam oldu diyorum o an orda muayene edince akıntılı gördü böyle mi oldu diyo hem öyle hem de sadece kan diyorum adam yerine koymuyor resmen ağrıyor iyi değilim ki geldim demek ki. Bu ağrıyla ben bugünü bitirirsem çok şükür