DeryaylmazMhc Aryacigdem yani bende hiç gitmedim haramidere de oturuyorum bende ama güzel olduğunu duydum sadece 🤷♀️
Aryacigdem DeryaylmazMhc bende avcılar firuzkoyde oturuyorum gurkan neyden baska 3 doktora daha gittim ama ondan iyisini bulamadim
DeryaylmazMhc Aryacigdem yaaa gerçekten çok merak ettim bidahaki halkalıya gitmemde gürkan beye mutlaka bi uğrıycam hastaneye 🙈
Feyzaask DeryaylmazMhc gerçekten heycandan sormayı unuttum ben sanmıyorum fiyatta degişim olucagını yeni degişti çünkü😊çok teşekkür ederim siz yeni hastaneye gelmeyi düşünüyo musunuz
DeryaylmazMhc Feyzaask şuanki muayene ücreti 90 tl olmuştu en son ama sezeryan fiyatını hiç bilmiyorum şuanki hastanede de. Gürkan beye devam edicem ben her türlü ama doğum için orayı tercih edebilirim yeni hastane olması avantaj çünkü☺️
DeryaylmazMhc Aryacigdem aynen oğlumda da hep gürkan beye gittim doğumumda başka doktora gittim batıbahatta doğum yapmak istemediğim için ama çok pişman oldum. O yüzden ikinci hamileliğim gürkandan başka bi doktora gitmedim🙈
Feyzaask DeryaylmazMhc bence herşeyden önemlisi dogumunuzu güvenilir biri yapmalı yani gürkan beye güveniyorsanız hastane için onu degişmeyin derim sizcede öyle degil mi
DeryaylmazMhc Feyzaask oğlumda o hatayı yaptım ce pişman oldum işte o yüzden bu sefer direk gürkan beye gittim ve ona devam ediyorum ☺️ Bu seferde hastane seçemedik 🙈😅
Feyzaask DeryaylmazMhc derya hanım gürkan bey dogumlarıno nerede yaptırıyor ki hastaneyi siz mi seçiyorsunuz nasıl oluyor
Neylin Feyzaask kardeşimin eşi onun hastasıydı iki çocuğunu orda doğurdu ,yıllardır Ali bey efsanesini dinleriz😬doktoru bir kere bile görmedim ama adını hepimiz cümleten ezberledik ☺️
Feyzaask Gulsahhhhh henüz sormadık çünkü hastane degişikligi olucakmış ali bey oraya geçicek ozaman sormayı düşündük🤗
Gulsahhhhh Feyzaask ali bey hem doktorum hem velim şubat gibi hastane taşınacak dedi fakat hastane hala bitmemiş üstün bir güç gerekiyor mayıs’a kadar bitmesi için. Size ne zaman gececeklerini söylediler
Gulsahhhhh Feyzaask hastanenin tam olarak nereye taşınacağı hakkında bilgin var mı acaba ben mi yanlış binayı biliyorum😂😂