minnosbirkiz Busraaa1014 beta takibi yaptırmanızı öneririm, omuz ve boyun ağrısı yaşadınız mı, birde karın boşluğuna ağrı saplanması, alt karın ağrısı felan
1ciftyesilgoz Busraaa1014 süreç normaldi reglimde hiç bir değişiklik yoktu ama hiç bi zaman tam anlamıyla temizlenemedim sürekli lekelenme oldu. Reglim 5 gün 5 gün de lekelenme 10 gün. Yumurtalıklarım da ağrı vardı şüphenlendşm de test yaptım . İnşallah üstüne görmüşsündür dualarım seninle
Busraaa1014 1ciftyesilgoz Erken gebelik testi yaptım o tek çizgi çıktı demekk ki gebelik yok birdaha kan vermedim yumurtlama vardır diye ağrıyor belkide ama onun içinde erken bilemedim hayırlısı bakalım. Bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim
Tufan_aras Busraaa1014 benimde 2. Gebelikte bacaklarım çok ağrıyordu ilk haftalar görünüşe göre hamilesin canım
Busraaa1014 Tufan_aras Erken gebelik testi tek çizgi olunca kan vermedim bidaha canım demek ki ilk test bozuktu
1ciftyesilgoz Busraaa1014 siz yine de gir kaset test daha yapın ilk yaptığınızdan kesinleştirin🫶🙏 rica ederim 🌸
Busraaa1014 mho0910 Kaset test çift çıktı ama erken gebelik testinde çıkmadı ondan kan vermedim yoktur diye düşünüyorum
mho0910 Busraaa1014 ben erken gebelik testi yapmadım testi iki defa yaptım silik çizgi vardı 1 hafta sonrada kan verdim çıkmıştı
Hmyraltnts Busraaa1014 Kan ver canım yerleşme kanaması da olabilir genellikle testlerin yanılma payı çok az oluyor heleki kaset test ben yeni evliyken 7 gün gecikmem olmuştu aklım çıkmıştı hamileyim diye test yaptım çıkmadı 1 gün sonra adet oldum. Net öğrenmek için kan ver
aresmia Busraaa1014 ayy hamilesin 🥰 benimde böyleydi. 3 haftalık erken tespit olduğu için teki silik çıkmıştır dedi doktorum. Tebrik ederim 🙌