cahilelafanlatamazsinyorulmaa cerosss benim arkadaşım öyle yaptı doğuma gitti annesi onlar suya koydu bişey olmaz yani önemli olan yanında olup olmaması değil doğum kolay geçsin niyetiyle suya konuluyor ya
Heyzilandmercimek Busel teşekkür ederim bilgi için, çok rahat ve kolay bir doğumunuz olsun, eskilerinde dediği gibi tek avazda kucaklayın bebişinizi inşallah 🌸
Blgumyomay Slma_aygn bende aldım aktardan sabah suni takılacak bende o zaman koyacağım benimde inşallah senin gibi hızlı olur doktora sordum 12 13 saat sancı alırsın diyince korktum
Slma_aygn Blgumyomay inşallah tez zamanda dogurursun banada ebe öyle demişti ilk doğumun bu 10-12 saat civarinda sürer demişti ama çok şükür uzun sürmedi
020elvn Busel benim sancılarım başladığı gibi koymuştum. Doğum anında diyorlar da geç açılıyor ztn. O açılana kdr doğum biter. O yüzden biraz daha erken daha iyi bence. 🤷🏻♀️
bastet Bu otu suya koyduktan sonra o suyun içilmesi mi gerekiyor internetten araştırdım öyle yazıyor ve gerçekten etkili mi yoksa hurafe mi ben ilk defa duydum yurtdışında yaşıyorum eğer gerçekten faydalıysa Türkiye’den getirticem
Ygmrsrcn Eyll_lna Benim okuduğum kadarıyla suyu hamile kalmak için içiliyor doğum için de suya koyup doğuma girmek gerekiyor. Suyun içinde ne kadar hızlı açılırsa doğumunda o kadar hızlı olduğu söyleniyor. Zaten bilimsel bir şey değil manevi doygunluk için yapılan bir şey. Bu bir inanış yani.