Ygmrsrcn Busel doğum anında koyulması gerekiyor yani seni doğuma aldıklarında. Doğumdan sonra da sudan çıkarman gerekiyormuş bilgin olsun
Sudavu Hastanede açılmayı beklerken sancili zamanda koysak oluyor mu. Illa ki dogum basladiginda mi koymak lazim kafam karisti ?
Busel Vallahi beynim yandı benim😂 hastaneye gider gitmez koyayım direk beni alcaklar suni sancı alicam çünkü o an
Diidosd Busel açılma başlayınca veya sancılar başlayınca diye biliyorum ben. İnstada habibehemsire var. O gönder atmıştı. Oradan da öğrenebilirsiniz 😊
Diidosd Busel rica ederim 😊 bende aldım. Daha 33 haftadayiz ama. Önceden hazır olsun dedim 😅 sonra bulmak zor olur belki falan diye
Busel Diidosd kiz bana yarın doğuma gel dediler gittim pat diye allahtan ilk girdiğim aktardan buldum aldim almamistim yarın bakarım diyodum😂😂😂
Diidosd Busel Allah senii 😅 gerçi benim burada bulamadığıma bakmayın küçücük bir ilçede oturuyorum. O yüzdendir belki
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Busel Sancıların başlar başlamaz suya koyun. Meryem Suresini, Felak, Nas ve Ayetel Kürsi gibi doğumu kolaylaştırıcı sureleri okuyup suya üfleyin. Bunu internetten buldum belki işinize yarar 🤲🏻 Güzel bir doğum olur inşallah
Heyzilandmercimek Busel meryem otunun olayı ne acaba 🙈 ben daha 10 haftalık hamişim hiçte bilgim yok 🙈
Heyzilandmercimek Busel teşekkür ederim bilgi için, çok rahat ve kolay bir doğumunuz olsun, eskilerinde dediği gibi tek avazda kucaklayın bebişinizi inşallah 🌸