Sm135 Yildizezgi sabah akşam açık çay içiyorum bazen 1 bardak Türk kahvesi sigara içtiğim ve bıraktığım için Türk kahvesini de içmesem de oluyor😄
mommyily Bende içiyorum çay da kahve de tabiki günde ikisinden de 1 fincan anca herhangi bi zararı yok diye biliyorum ama siz doktorunuzu dinleyin 🌸
birannis_ Yildizezgi günde 2 defa kesin nadiren 3 oluyor Türk kahvesi tüketiyorum 22+4 haftalık hamileyim şimdiye kadar cok şükür bir problem ile karşılaşmadım doktorum da günde 2 defa kahve tüketebilecegimi söylemişti zaten
Yorgunumda01 Yildizezgi kızımda daha çok içerdim aslında çok şükür sağlıklı bir sıkıntımız yok bu gebeliğimde de azalttım gibi canım istemiypr yokda bir demlik çay bitirirdim çok şükür bir sıkıntımız yok
Tubaut Yildizezgi ikinci hamileliğim ilkinde de iştim şimdi de hergün bi Türk kahvesi içiyorum bir kaç bardakta açık çay Hatta geçen gün doktorum muayeneye gittiğimde kahve içermisin diye teklif etti 🤷🏻♀️
Asyos34 Yildizezgi tabi kan değerleriniz düşük ise doktorunuz içmemezi tavsiye eder ama genel olarak 1 fincan Türk kahvesine yer var :) normal değerleri olan bir hamileye yanlış bilgilendirmeyelim insanları yine de