Ayssebl Kizlar 39+3 um hic agrim sancim yok Lüleburgaz devlet hastanesinde dogum yapan yapacak olan var mi?
Mrvesahn Ayssebl daha benim ki yolun başında ama bende Lüleburgaz devlette yapmayı düşünüyorum ilki medikentte olmuştu sezeryan buda sezeryan olacağı için devlette yapicam inşallah.
Mrvesahn Ayssebl şuan İsmet bey ama degistiricem galiba bı türlü içime sinmiyor bı kaç kişi çok iyi diyor kararsızım:(
Ayssebl Bende İsmet beye gidiyorum çok memnunum doğuma az kaldı sadece ebeleri nasıl onu merak ediyorm
Mrvesahn Ayssebl bende duyduğum kadarıyla ebeleri çok iyi dediler çok güzel ilgileniyorlarmıs inşallah güzel geçer herşey
Nagehankerez Ben şeker yüklemesi yaptırmak istemedim diye Yücel bey bidaha gelme benim muayeneme dedi. Resmen yarı yolda bıraktı beni.
Mrvesahn Nagehankerez hiç kimse ondan memnun değil zaten bende Tuncer beye geçtim ismet baya gidiyordum ne iletişim kurabiliyosin ne soru sorabiliyosun çok değişik bir adam
hasretsisman İsmet Bey’i kötüleyen tarafta çok var kötülemeyen tarafta var siz bilirsiniz.6+4 hamileyim ve özelde doğurmak istiyorum.Hiç güvenmiyorum Lüleburgaz hastanesindeki doktorlara .
meltemmmxx hasretsisman ismet tsn beni perisan etti kimyasal yasadim agri ve kan icinde onemsemedi eve gonderdi..ambulanslik oldum ertesi ay hemen hamile kalmisim dermana gidiyorum sakın sakın ona gitme