Kahverengi_ruya Slnmlh amin canım amin inşallah cok heyecan yaptım kavuşacağım için sana tarih verdi mi sezeryan mı olucaksın
nermuh Rasev bende 37+0 da dogum yapacagim . 35+3 de bebek 2480 idi 37 ye kadar anca 2600 olur. Acaba kuvozde kaldi mi bebeginiz bide ultrasonda olctukleri kilo ile ne kadar fark etti
Rasev nermuh 36+3 de 2430gr di canm 37+6 da dogum yapdim 2600dogdu 1gün kuvozde kaldi cigerleri tam acilmamisdi oyuzden🙊
deletedmom734 Mutluluk71 34.haftada benimkide 2500 gramdı şu an 36 yız 3000 olmuş doktorum haftasıyla uyumlu dedi... 2500 gr.la doğum yapanlar var kafanıza takmayın önemli olan kilosu değil
Slnmlh Kahverengi_ruya genel olucam canım ben. Hem kiloluyum bayaca hem de bel fıtığım var. Senin belli mi zaman nasıl olacağı
Kahverengi_ruya Slnmlh haftaya cuma olabilir dedide pazartesi tam net belli olucak bende belden istiyorum ilk agnı görmek yaşamak istiyorum
Avcihavva 37 haftaligiz bizde 3300 gram 51 cm olmuşuz ve ters duruyoruz dönermi bilmiyorum haftaya kontrol var bakalım dönmezse gün vericek doktor
FatmaOrhan 31 de bana 1800 dedi kızlar sizlerin ozaman nasıldı suan hemen hemen hepinizinki iyi çünkü 🥰