HilalAsel4364 Ecrnsuos ben kasım ayında kimyasal gebelik yaşadm. Aralık ayında hamile kaldım. Yumurtlama günlerini değerlendirdik moralini bozma kimyasal geçirdiysen yeniden hamile kalırsın zaten.
HilalAsel4364 Ecrnsuos hayır benim yumurtlama günleri belirtiler oluyor anlıyorum kasık ağrısı hafif lekelenme gibi bi de kendimi strese sokmuyorum hamilelik konusunda olursa olur diyorum psikoloji hormonları çok etkiliyor.
Ecrnsuos minikmucizeemaak yok cnm olgunlaşmış iki yumurtam vardı catlatma igmesi oldum ama olmadı bu ay evet ovulasyonla takip ettim ama yok olmuyordu göremiyordm
minikmucizeemaak Ecrnsuos Doktor en önemlisi gerçekten benden bundan önce 1 doktora daha gittim ve hiç sevemedim. Bence doktorunu beğeniyorsan güzel bir danış ne yapmamız lazım ne yapalım diye ne kadar zamandır evliydin
minikmucizeemaak Ecrnsuos Yine de en önemlisi stres bir de güzel bir doktor canım gönlün nasıl rahat ederse ama ovülasuonlarla uğraşıp kendini strese sokma bence direk güzel bir doktorla başla yoluna Rabbim tez vakitte sağlıkla nasip etsin