Omermomm_ Bugün kontrolüm vardı 27 haftalık 1070 gram dendi kızlar alır mı bebeğim kilo doğuma kadar toparlar değil mi😕
Aysegulinanc Omermomm_ zayıf değil ki 27 haftalıkken 1100 gramdı bebeğim doktor gayet iyi demişti şimdi 33+5 2200 gram
Balbebek012 Omermomm_ kilosu az mı dedi doktor bence gayet normal kiloda doğuama daha 13 hafta var kilo alır illa ki bir de illa kilo alsın istiyırsan süt ve süt ürünleri bol tüket kuruyemiş ye muz ye bunlar bebeğe kilo yapıyor
bitterciko Omermomm_ 26. Haftada 1010 gram diye beni diyetisyene yönlendirdi doktor kilosu fazla dedi
Omermomm_ Balbebek012 süt her gün içiyorum doktorum iyi dedi oda istemiyor kilo almasını doğum kolay olsun diye ama korkuyorum
selinsmother Omermomm_ canım benim 27+2 de 1400 gramdı ama son haftalarda kilo alımı durdu. Seninde son haftalarda kilosu artıcak her bebek ortalama 3-3.5 doğuyor işte
Aysegulinanc Omermomm_ 1500 üstü 30 haftalıkken uyumlu oluyor buradakilerle hiç kıyaslama hepsinin maşallah tosun gibi 😂 İntertten bak istersen orda doktorlar söylüyorlar hangi hafta da kaç kilo olması gerektiğini
Deletedmom_69 Omermomm_ ben öleyim o zaman 29 hafta 1200 Gr 😂 Ortalama kilo 900-1100 gram arası bu haftalarda ben çok abartıp 2 kilo çocuk doğuranı da gördüm bu forumda normal diyip 4500 gram doğum yapanı da
Omermomm_ bitterciko ben daha yeni yeni mide bulantısından kurtuldum hala da geliyor ama çevrendekilere bunu anlatamazsın canım maalesef
pelinden bitterciko bizim de öyle 10 gün önden gidiyor ama doktorum diyet önermedi henüz😕 ben de mi dikkat etsem acaba.. gerçi zaten elimden geldiğince dikkat ediyorum yediklerime ama
Melekk_1 Omermomm_ kilosu iyi 30.haftadan sonra birden artacak kilo artışı. Ben en son 33+5 gibi gittiğimde 2950 gr di suan 37 haftalığım doğuma 4 gr girecez heralde 😁 Allah yardımcımız olsun
Omermomm_ __mom1 doktorlar ne benim nede bebeğin kilolu olmasını istemiyo kolay olsun doğum işlerine geliyor iyi dedi bana o yüzden korktum kuvoza falan alacaklar ayrı kalacağım diye
Bet1 Omermomm_ bence kilosu gayet yerinde benimki önden gidiyor ama önden gitmesi de çok doğru değil kararında olmasi önemli olan ve sağlıklı olması. Sen muz kaşar ve kefir iç bol bol.
Omermomm_ Syma_07 demi insan ilk duyunca az geliyor 1 200 üstü olmuştur diye gittim ama maalesef sağlıkları yerinde ona çok şükür
__mom1 Omermomm_ bebeğin kilo olması iyi bir şey değilki. Benim doktorum bana 1 hafta önde diye şeker testi yap dedi. Keşke normal kiloda doğsa da şeker hastası olmasak
Lur-2006 Ben bu bebek kilo/ boy karşılaştırmalarını sonra da buna üzülmeleri anlamıyorum. Hepimiz aynı kg da miyiz insan olarak ya da hepimiz eşit boyda mıyız? Gen diye bir faktör var. Doktorunuz sağlıklı dediyse üzülmeyin boşuna
Omermomm_ Lur-2006 asla karşılaştırmıyorum ama 3 ayda ne kadar alabilir benden ayıracaklar diye korkuyorum
Bet1 Omermomm_ benim de 27 de bitti canım maalesef bulantım çok kustum günde 8 9 kez çok zor gerçekten. Bizimki 24+1 de 840 28+1 de 1400 du