Violetaa @Naz1616 sonra verdim ama testi öylesine yapmıştım . Hastaneden dönünce gördüm çizgiyi kan verdikten sonra yani
Kucukmeleg-bklyrm3480 Violetaa okadar test yaptım böyle kuruma çizgisi olmaz bu kuramızı baya pozitif
Violetaa @Kucukmeleg-bklyrm3480 evet bende kuruma çizgisi biliyorum bu gözle görülür Kırmızı renk yani
Aylanursu Violetaa erken gebelik testi yanilta biliyor bende bir çok testimi pozitif gördüm kanda negatifti ama burda bir çok arkadaş 1.20 ile hamileliğini öğrenen var adetin gecikince tekrarla acele etme şuan erken test icin
ikranurkutay Violetaa canım benim kimyasal gebelikte erkek gebelik testi yaptım bundan daha silik 20 dk sonra cıktı ve beta109 du hamilesin bence hayırlı olsun 🥰
Bet1 Violetaa kuruma çizgisi bu şekilde de olabiliyor. En iyisi biraz daha beklemen. Ya da bir daha erken gebelik testi al ayrılma başından 10 dk onda da çıkarsa vardır
SaHil_Hayat Violetaa yok hayır hiç belirtim olmadı ne bel ağrım ne göğüs acısı ne kasık ağrısı vs hiç birşey yoktu tamamen içime doğdu öyle test yaptım
Violetaa @Bet1 ben adetime kadar bekleyeyim bakalım erken yağınca hep böyle ikilemde kalıyor insan :(