Ayse-0234 Deletedmom_50 sağ sol yatma şekillerini söyledin ya bende diyorum ki kaçıncı haftada böyle yatışlar uygun olmaz bebeğe 8+3 um ben sağ tarafıma daha çok yatıyorum ben
Deletedmom_50 Ayse-0234 Ha canim senin bebis daha küçük 20 li haftalardan sonra yatis pozisyonu değişti benim genelde nasıl istersem öyle yatıyordum
Yazmelegi_ Deletedmom_50 valla ben sağa sola yatıyorum hafif yüz üstü şeklinde yatıyorum sırt üstü yatıyorum her türlü yatıyorum
ElaytA Deletedmom_50 valla oğlumda da yemiştim bisey olmamıştı. Bunda da olmaz insaallah ne diyim. Canımız cekio napalim🤣🤣
Papatyaaa__ Deletedmom_50 22haftaydaysan ilk hamilelikse dışdan pek hissedilmez ama içten tabiiki hissedilir yani 24haftada falan artık dışardan hissedceksin😊
Sacmalama_engiinn Deletedmom_50 bütün hamileliğim boyunca sağ sol tarafıma yattım kızım sağlıklı doğdu bir anormallik yoktu takma böyle şeyleri tamamen abartı
SaHil_Hayat Deletedmom_50 doktorlar sırt üstü yatmayı çok önermez kan akışından dolayı sağ sol fark etmez diyor doktorlar o damarlar sağdan soldan değil ortadan geçiyormuş
gzl_2320 Deletedmom_50 evet beyaz akıntı oluyodu normal kıvamlı ama artık beyaz-krem-şeffaf sümüksü yapıda oluyor haftam ileri olduğu için herhalde sadece sümüksü yapıda oluyor akıntılarım