Deletedmom_50 motherlion01 Aminn inşallah Rabbım cümlemizin evlatlarını bağışlasın annelerine babalarına inşallah Aminn çokça amin
Deletedmom_50 Elif_3838 aynen öyle vwllaha ya iyi kötü 22 haftaya kadar yattım ds şimdi yatamıyorum valla
nidosh Deletedmom_50 gelişim geriliği aradaki farkın sürekli artması demek hep bir hafta geriden gelince gelişme geriliğü olmuyormuş gerçekten
TugSozTan Yani ben hiç öyle bişey yazan görmedim sağ sol yatabiliyorsunuz. Sadece sağ diye bişey yok. Kaldı ki sola yatınca benim bacağım uyuşuyor uykundan ağrı ile uyanıyorum sağa dönüyorum. Burda her söylenene kulak asılsa oooo 😂
Deletedmom_50 TugSozTan valla umursamak istemiyorum ama riskli gebelik oldu için mecbur herseye takılıyorum
_nigarr24_ Deletedmom_50 ben ne yalan söyliyim düz yatıyorum. Zararlı evet,bele baskı yapıyor bebek damar tıkanıyor anneye ve bebeğe oksijen gitmiyor ama öyle bir alışmışım ki,olmuyor😄Annem kızıyor hatta öyle uzanma diye.
MrsHarputlu Deletedmom_50 aynen dün doktora gittim aynı şeyi söyledi. Asla sırtt üstü yatmayacaksın dedi. 38. Haftadayım uzun süredir sag sol yatıyorum. Sırt üstü yatmak bebeğe giden kan akışını yavaşlatıyor malesef
Totanseyma Deletedmom_50 zaten evde yatmak çok sıkıcı patlıyordum evde tek başıma doktor izin vericen koşa koşa işe başladım 😂 işim bilgisayar başı ayağımın altına sandalye koyuyorum sırtıma da yastık rahatım yani 😂
Deletedmom_50 _nigarr24_ valla seninki daha iyiymiş canim ama ben sırt üstü ve yüz üstü yatmama gerek yok sağ sol yatayım yeter
Totanseyma Deletedmom_50 zaten ayakta olsam cesaret edip başlayamazdım malum bebek geliyor para lazım
Nisankizi34 Nst de sağa yatıyoruz , kalp atışı en net öyle çıkıyor aynı mantıkla zararlı değil diye düşünüyorum bende sağ sol dönüşümlü yatıyorum