Belinsu Salihs Canım bence bünyeden bünyeye değişiyor herkesin farklı bir hikayesi var . Mesela ben ameliyat oldum bir kaç saat sonra ayağa kalktım ve bir daha da yatmadım çok şükür . Çok güzel geçti o yüzden şimdi 2. Oğlumu da sezeryan istiyorum
Busrata33 Salihs dikiş konusunda değilde baş ağrısı,bel ağrısı çektim ben çok fazla 25gün sürdü tek sıkıntım oydu.2günde dikiş ağrım geçti
ElizzMom Oguzhan2023 benim geçmeden bastı oda bi kere hiç hissetmedim valla hastaneden hastaneye değişiyor sanırım
FatosNazim53 Salihs 3 gün yatıp kalkarken zorlandım. Sürekli yürüdüm hiç durmadım. Sonrasında sırt bel ağrısı çok oldu. Bugün 13. Gün tam olarak toparlandım diyebilirim.
Zeynepp054 Salihs Sezeryandan sonra karnına bastırılması ve ilk 1 hafta dikişlerin yanması zor. Onun dışında bende çabuk toparladım
FatosNazim53 Zeynepp054 benim karnıma iki kere bastirdilar onda da uyusuktum zaten ameliyattan çıkınca yaptılar. Sonrası ameliyat yeri yanma gerçekten zor. Yatarken kalkarken otururken yanıyor sürekli.
FatosNazim53 Yarenylmz hafif sarılık var. Sürekli emziriyorum mama da veriyorum haftaya bı daha goturcem kontrole.
Poyrazin_annesi Bn ilk gun bıle ayaklandım ağrım sızım olmadı. Sadece dikişin bittiği yerde arada bi yanma hissi gelip gııdıyodu ama benı zorlamadı
Senle1 Salihs bünyeye göre degisir canm hastenede ilk iki ayaga kalmışım zordu minik minik adım atiyodum sonra hemsire odada turla dedi ve ben kendimi koridoru hizli hızlı yürürken buldm irade çok önemli kendine güven emin ol korkulcak kadar zor değil ♥️
Senle1 Salihs özeller de evet olablr ama devlet çok mecbur kalmazsa asla isteğe göre sezeyan yapmiyo canm ben devlette oldum ordan biliyorum ama eğer hangisi diyecek olursan kesinlikle normal doğum derim