GamzeDmrkrn ArzuErgn ben yarın gidip kan testi yapacam duramıyorum merak ediyorum 😀 evet belki negatif ama üzülmem çünkü ben çok yeni deniyorum 9 ay korundum
mucizeolsunn ArzuErgn ay canım bende internetten bi baktım da sürekli devam edin bebek okurda tutunmasına da yardımcı olur diypdu o yüzden içiyodum valla zaten 3 kez kimyasal gebelik yaşadım bir tane daha yaşamak istemiyorum yumurtlama da yeni oldu bırakayım o zaman çayı çok teşkkür ederim 😍 bakalım bu ay göreceğiz işe yaradı mı yaramadı mı
Rmysyksk Sabah dayanamadım evde test yaptım. Bugün pozitifi gördük çok şükür 🙈Gerçekten insanın kendi vücudunu tanıması önemliymiş. Ön belirtiler varlığını gösterdi. İnşallah isteyen herkese bu müjdeyi yaşatsın Allah. Devamı da sağlıkla olsun
Rmysyksk Duruuu1 amin çok teşekkür ederim. Daha önce bi kaybım oldu. Böyle beklemek nedir çok iyi biliyorum. Bi kere insanın kalbine bu sevgi düşünce her şey bambaşka oluyo. Daha güzel müjdeler yaşamak burdaki herkese nasip olsun❤️
Duruuu1 Rmysyksk Benimde kaybım oldu daha çok yeni ama beklersem cesaretim kırılır daha çok korkarım diye zamanı kısa tutmak istediğim için beklemek istemiyorum. Tabi ki veren Allah ne zaman nasip ederse. Sağlıkla gelsin miniğin güzel haberlerini bekliyoruz. Çok mutlu oldum sizin adınıza. Bizlerde dua edin çok çok. Rabbım bir daha yaşatmasın önceki kayıp içinde geçmiş olsun. ❤️💐
Rmysyksk Liya98 benim 6 nisandı. Bugün sabah dayanamadım evde test yaptım. Pozitif çıktı. Kan verdim. Çok şükür orda da pozitifi gördük. Yaklaşık iki haftadır belirtiler başlamıştı ama umutlanmak istememiştim. En fazla bugüne kadar bekleyebildim🙈
Rmysyksk Duruuu1 inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınız ve sağlıkla devam eden bi hamileliğin sonunda sağlıklı bi bebek annesi olursunuz. Her aşaması stresli ama dediğiniz gibi takdir Allah’tan. İnşallah bizi anne olmaya layık görür de nasip eder bebeklerimizi❤️
Azraa33 Rmysyksk hafi inşallah tedaviye başlayacağım doktor regl olduğumda çağırdı olmayı bekliyorum işte inşallah vardırda
Rmysyksk Azraa33 bende bu ay kontrole gidecektim ama deprem bölgesinde olduğum için ertelemek zorunda kaldım. Mucize gibi müjde aldık. İnşallah sizde gitmeden önce alırsınız güzel haberi. Tabi pozitifi görmekle de stres bitmiyo. Daha önce kaybımız olduğu için her adım bir stres. İnşallah korktuğumuza uğramayız
Rmysyksk Liya98 inşallah vardır. Umudunuzu yitirmeyin. Dualarımızı yaşayacağımız günler yakın inşallah❤️