ArzuErgn Duruuu1 bu şekilde birbirini anlayan insanlar ile konuşup muhabbet etmek gerçekten paha biçilemez yargılayan yok dur yapma diyen yok mükemmel özgürlük 🥰
Duruuu1 ArzuErgn kesinlikle katılıyorum. Çünkü insan ister istemez heyecanlanıyor herkesin herkesi anlaması gerek. Bakalım umarım sağlıkla geleceklerdir. Heyecana yenik düştük ama sonu güzel olsun 🥰💐
Rmysyksk Göğüslerde şişkinlik ve ağrı, kabızlık, kasık batması, bel ağrısı, mide bulantısı hatta kusma. Stresten mi bunlar bilmiyorum. Son bir gün bata. Kalbim çok hızlı çarpıyo heyecandan ama cesaret edip test yapamıyorum.
ArzuErgn Rmysyksk bulantı olmaz deniyor da diğerleri genelde erken belirtilerdenmiş Allah nasip etsin inşallah hepimizee
mucizeolsunn ArzuErgn bat 14 bu ay da boşuna hastaneye gidip geldim tedavi yapmayalım dediler bi doktor yumurta gördü diğeri görmedi felan garip şeyler 😀 adetim bittiğinden beri hayıt tohumuyla çay yapıp içiyorum bakalım inaşllah iyi gelir❣️😀 hepimizin gönlüne göre olsun sizin hangi gün
ArzuErgn mucizeolsunn 11 ve bende içtim hayıtı ama yumurtlamayı takip etmen görünce de bırakman lazım dikkatli iç canım
GamzeDmrkrn Benim de reglime 5 gün kaldı gidip kan versem çıkar mı acaba arada kasık ağrım oluyor sadece
mucizeolsunn ArzuErgn yumurtlamadan sonra da tutunmasını sağlıyor diye okudum internette ama 🤔 söktürücü özelliği mi var acaba ben biraz daha araştırayım siz de bu ay mı içtiniz doktor erken yumurtlama dedi bana 4 gün sonra çağırdı gittim yumurta yok dedi çatladı mı çatlamadı mı noldu anlamadım
GamzeDmrkrn ArzuErgn evet ama heyecan yapıyor insan merak ediyor 😀 yoksa evet günü geçse daha net sonuç alırım
ArzuErgn mucizeolsunn yok yok yumurtlamana adet düzenlemeye yardımcı adetten itibaren yumurtlamayı görene kadar iç sonra yunurtlama da bırak deniyor sebebi de bitkisel olduğu için kimyasal ya da düşüğe sebebiyet veriyormuş zaten öyle bir tohum ki bi kaç kez içsen bile yaklaşık 1 sene adeti düzene sokuyor o yüzden faydası olmaz mı diye düşünme içiyorsanda bence artık içme bitkisel çaylar biliyorsunuzdur eminim tutunmayı engelliyor ne olursa olsun aman dikkat et canım
ArzuErgn GamzeDmrkrn sorma bende yaptım bugün bat 11 negatif çıktı tabiki bile bile yaptım inşallah değişir sonuç 🥹
mucizeolsunn ArzuErgn ay canım bende internetten bi baktım da sürekli devam edin bebek okurda tutunmasına da yardımcı olur diypdu o yüzden içiyodum valla zaten 3 kez kimyasal gebelik yaşadım bir tane daha yaşamak istemiyorum yumurtlama da yeni oldu bırakayım o zaman çayı çok teşkkür ederim 😍 bakalım bu ay göreceğiz işe yaradı mı yaramadı mı
GamzeDmrkrn ArzuErgn ben yarın gidip kan testi yapacam duramıyorum merak ediyorum 😀 evet belki negatif ama üzülmem çünkü ben çok yeni deniyorum 9 ay korundum