Denm22 ArzuErgn ben mart ayında düşük yaptım ilk adetimi gördüm şimdi kendimi çokta kaptırmak istemiyorum ama yinede heyecanla bekliyorum
Duruuu1 Denm22 aynı zamanlarda düşük yapmışız bende heyecanla bekliyorum. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklerimiz olur tüm bekleyenlerinde 🌸
Denm22 Duruuu1 ewet hatırlıyorum sizi daha önce başka post ta denk gelmiştik umarım Allah gönlümüze göre verir 🙏🏻
ArzuErgn tunahansmom bence sabah ilk idrarla yapmalısın zaten gününden önce yapıyorsun en azından ilk ile yap canım biraz daha bekleyip bencee
Aysel_krdg tunahansmom benimde 8 Mayıs bende dün yaptım negatif çıktı erken gebelik testinde bakalım belli olmaz daha inşallah sağlıkla hamileyizdir
Esra_Omer_21 ArzuErgn ewt az kaldi ama umudum yok bayram haftasina denk geldi bir de dugunumuz vardi yumurtlama günlerini degerlendiremedim belki bi umut diyorum
TubaGokhan Benim de 8 i. Çok erkenden göğüslerim şişti ve hassasiyet var iki gündür de kasık batması oluyo test yapıyorum negatif henüz bu ay olmazsa rahim filmi yolları görünür bana 🤚🏻
ArzuErgn Aysel_krdg inşallah inşallah ben hiç test yapmadım daha günümü bekliyorum bence günümüzde yapmak garanti