Liyaannes-i Aydan09 detaylı nerde yaptırdı canım ben üniversite hastanesinde yapmayı düşünüyorum özel hoca yapıyor dediler
Liyaannes-i Adapte34 resim vermedi ama gösterdi bu bacak arası 3 çizgi dedi 2 hafta üst üste gittim aynı şeyi söyledi ben kesin kız gözü ile baktım zaten 17 haftada erkek bacak arası görüntüsü verdi belki değişir dedim dün gittim oda kesin erkek dedi
Adapte34 Liyaannes-i bana bacak arası verdi üç çizgi var dedi 16. Haftada bi sonraki kontrole 20. Haftada gittim bacak arasına bakmayı unuttu 🤦♀️ Benimde içimde bir yerlerde hala erkek olduğu düşüncesi yatıyo detaylı da netleşir inşallah rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde gönlümden geçeni nasip eder dua edin bana olur mu 3 gün sonra detaylı var 💙
Liyaannes-i Adapte34 Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah 🙏 benim de bir kızım vardı erkek olmasını istiyordum rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Elif_p Aydan09 bizim oldu 12.haftada kıza benzetti ama kesin değil dedi 16+4 de kesin erkek dedi kızımız oldugu İcin çok sevindik tabi 😍
Adapte34 Liyaannes-i inşallah bana da olur allahım amiiiinnnnn 🫶 kendi kendime adak adadım olursa gerçekleştiricem inşallah
Adapte34 Liyaannes-i normalde bugün girecektim ama kızım sabah rahatsızlandı hastaneye gittik ultrasona giremedim aradım yarına aldım Allah nasip eder bi sıkıntı çıkmazsa yarın gidicem yazarım 💙
aydan_ Bbbsr umarım değişmez bana kız gibi demişti ama yanılma payı bırakmıştı detaylıda erkek olduğunu öğrendim ama alışveriş vs için yine de temkinli olmak lazım detaylıda kesin söylüyorlar
Bbbsr aydan_ ay ben detaylıya kadar çıldırırım ben oğlumun cinsiyetini 11. Haftada öğrendim parti bile yaptık değişmedide ama burda okadar cok oluyorumki oyğzden şuan kız dediler ama emin olamıyorum yani içimde gep bi acaba var
Bbbsr Liyaannes-i ay yok artık ya bana 14 te kız dediler ben herkese kız diye söyledim ya değişirse diye korkuyorum suan bunları duydukça
aydan_ Bbbsr gönlünüZe göre olur inşallah, doktorunuz tecrübeliyse değişeceğini sanmam, değişiklik olur ya da detaylı da kesinleşince bana da yazın ben de merak ettim şimdi 🥰😌
Bbbsr aydan_ olur yazarım tabi ☺️ ya bayada baktı doktor özel klinik oldugu için hatta eşim ben bile gördüm arası boştu dedi ama işte bellide olmaz iki hafta sonra tekrar gidicem bakalım
aydan_ Adapte34 15. Hafta civarıydı kız gibi dedi, daha sonra başka bir dr erkek demişti 19. Hafta gibi, detaylı da kesin söylemişti