Aydan09 Kizlar hic oldumu ya basiniza geldimi doktorunuz örneğin kesin erkek soyleyipte detaylı ultrasonda kiz ciktigi ve ya aksine?
Babyykmz Aydan09 ben yogun bir sekilde erkek hissediordm ama kiz istiyorduk 12+5te erkek tahmini yapti doktorum 15+5te kiz oldugnu ogrendik 🥰
Liyaannes-i Aydan09 burcu hanıma gidiyordum bende 13 haftalık işte kesin kız dedi bana üç çizgi falan 17 haftada Kasım doğuma gittim erkek bugün tekrar gittim 💯 erkek dedi ben hala şoklardayım
Aydan09 Dudu1988 hayir ben ilk gitdikde kiza benziyor dedi sonra 100/60 erkek dedi en son gittim 4aylikdi kesin erkek dedi ultrasonda degisirmi dedim hayir erkek dedi simdi 5aylim gidiyorm erkeye benziyor ya dior dedm doktor gecen kesn ve s dedinz ve s evet erkek diyor nebilm kafam karisti
Mummumlilo Ben baştan beri erkek hissediyordum en son detaylıda kız dedi doktor ama hala içimde erkek olacakmış gibi bir his var bide baya emindi doktor yanlış olma ihtimali var mı acaba 😅
aydan_ İsim kaderimiz mi acaba? Bana da 15. Hafta civarında kız gibi dedi, 19. Hafta da erkek dedi, ben de 20. Hafta detaylı bekliyorum, 2 gün sonra, bakalım hayırlısı, ben üni. Hastanesine gittiğimden aynı dr denk gelmiyor
Symasl Kızlar banada özeldeki doktor kiz dedi 17+4 de devletteki doktor 19+3 de erkek dedi kafam karışık devletemi inanayım ozelemi 🙂
Bbbsr Liyaannes-i ay yok artık ya bana 14 te kız dediler ben herkese kız diye söyledim ya değişirse diye korkuyorum suan bunları duydukça
Liyaannes-i Aydan09 detaylı nerde yaptırdı canım ben üniversite hastanesinde yapmayı düşünüyorum özel hoca yapıyor dediler