Sedefibrahim peri5860 ultrason cihazları bebeğe zarar vermez bi kitle var zararlı diyen ama öyle bir şey yok içiniz rahat olsun
Harvicell peri5860 ilk gebeliğimde haftada 1 gittim doktoeum gelebilirrsin demişti şimdi de öyle giderim yada 2 haftada 1 . Doktorum da eşi ile aynı hastanede görevdeyken her gün bakıyorduk bebeğimize dedi 🤷🏻♀️
peri5860 Harvicell Ay Allah razı canım yaa içimi rahatlatın ❤️❤️ Bir an bu mesaja mutlu olunca sanki bebeğim de oldu kıpır kıpır içimde sağ ol güzel anne 🦋🦋
Serap-asel peri5860 Ultrasoun yüksek ses dalgaları vererek görüntü elde etmek esasına dayanan bir yöntemdir.Herhangi bir radyasyon yada ışın içermez. Bu nedenle gebelikte bebeğe,anneye yada etraftaki insanlara bir zararı yoktur.Olsa doktorlar bunu syler zten
peri5860 Serap-asel Haklısınız tabiki sadece neden böyle uzun aralar ile çağırıyor doktorlar merak ettim mesela ben hangi doktora gittiysem aldı sağolsun hiçbiri sormadı da bir şey ben de demedim ki ne sıklıkla geleyim 🙄😀 Sinir bozucu bir durum Ama Allah korumuştur inşallah yavrumu stres hepsinden daha kötüymüş
Serap-asel peri5860 bende ayda bir gıdıyorum ama son zamanlarda artık haftada bir felan çağırıyorlar duruma göre son zamanlarda sıklaşacak zaten ama bu zamanlarda sorun yoksa zten herhafta çağırmaz bende ayda 1gdyorum Şuan 21.haftadayım
peri5860 Serap-asel Yani çok maruz kalıp bebeği rahatsız etmeyin diyorlarmış zaten de bana kimse bir şey demedi hiçbir doktor yani ben buna sinir oluyorum insan der yani risk yok ayda bir gel diye
Muczm33 peri5860 canım bence bi zararı yok doktora sormadım ama bn tüp bebekle hamileyim bide keseyi görür görmez kanamalar başladı bende 15. haftaya kadar kanama alanı vardı bemde ve bn o haftaya kadar her hafta gittim muayene olmaya hatta ilk haftalar iki günde bir gidiyordum yoğun kanamadan dolayı bazen gece yarısı acile gidip baktıryordum şimdi iyiyz şükür riskli gebelik olduğum için iğnelerime devam ediyorum
peri5860 Muczm33 Allah sağlıcakla aldırsın kucağına canım benim ❤️ Teşekkür ederim bilgilendirdigin için