Selcennnn Kızlar e bebekten alışveriş yaptım kargom günlerdir gelmedi. İlk defa duydum bu firmayı. Siz alışveriş yaptınız mı başına gelen var mı ya
Esoo06 Selcennnn çok kez sipariş verdim sende o hep vaktinde hatta baya hızlı getirdi saati bile sabit 12 13 arası evde oluyordu arıyor yoksan vs
AlmilaninAnnesiii Selcennnn Biraz geç gelen bı firma ama daha önce de geldi bu firma bana belirli günlerde dağıtıma çıkan bı firma olması gerek..
Minikannesi00 Selcennnn ben anneler günü hediyesi yolladım zamanında gitti . Bugün bana da geldi. Sorunsuz bence
benimmdunyamm Selcennnn evet ben çok memnunum 🤣adam ne zama. Gelse evde yokum kapıya bıraktıriyorum e bebek orayla anlaşmalı
Busel Selcennnn ben çok memnunum o firmadan hep zamaninda getirdi ebebekten vsde aldım hep. Bu ara yoğunluk vardır belki de ondandır ilk arıyor evdemisiniz diye saat veriyor hatta bazen bu saate gelixem diye
Withaysa Selcennnn bu zamana kadar bütün kargoları günü gününe teslim etti ancak 26 nisandan beri kargom yolda gözüküyor. Sabrımın sınırlarıyla oynuyor sadece 😒
Omermomm_ Selcennnn benimde 1 kargomu o firma getirdi nedense çoğu yavaş getiriyor son sıralar canım gelir merak etme
Selcennnn Omermomm_ yoğunluktan ya da bulduğum şehirden de olabilir diye düşündüm ama bilemiyorum tabi
nurbanu-y Selcennnn e bebekten aldığımız anne yanı beşik, ana kucağı ve bebek arabası sendeo ile teslim edildi. Hiç sıkıntı yaşamadık diğer kargolardan daha güzel taşıyorlar hatta bence kutularını bile kirletmeden kenarlarını vurmadan getirdiler hepsini😂