ikiminiskoala melekmommm Ay işte aradığım post. 19. Haftadayım son 3 haftada ilk üç ayda almadığım kiloyu aldım ikiz gebeyim çok korkuyorum yaaa doktor da yatıcaksın diyo nasıl bu kadar kilo alabildim inanamıyorum 😭
melekmommm Esoo06 yarın devlette randevum var doktora diyeceğim beni yönlendirsin olmazsa özel online doktor bulacağım çünkü kendimi yiyip bitireceğim böyle 🥹
Esoo06 melekmommm bu zamana kadar iştahsızlık olup şimdi Bi anda açılınca herseyi yeme isteği başladı. Sonra carpintim oluyor namaz kılarken tıkanıyorum resmen. Diyetisyen bana vitamin eksikligin ve beslenme alışkanlığın önceden kötü olduğu için şuan meyve sebze protein ağırlıklı fazla yiyince vücudun depo yapiyor dedi
ikiminiskoala melekmommm ya bilmiyorum ilk üç ay hiç almadım zaten iştahım hiç yoktu. Sonra birden kalçalarım genişledi be sanki bi günde göbeğim füze oldu. 19. Haftayı tamamlıyoruz 5-6 kilo aldım :( ikiz olması tek tesellim ama sonumu hiç iyi görmüyorum
melekmommm Esoo06 vallahi mantıklı dediği aynısı oluyorum canım ara sıra yazıp destek olalım birbirimize inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun 🤲🏻
Esoo06 melekmommm Amin inşallah ya bide zor süreçler le gelince insan herseye takılıyor cinsiyet belli mi
Mrsfly melekmommm kendin ve bebeğin için en iyisini yaparsın bende senin haftalarındayım 18 e giriyorum 1,5 kilo almıştım geçrn hafta ben çok bulantılı bir ilk 14 hafta geçirdim şimdi şu bikaç gündür iştahım bi açıldı kendimden korkuyorum bende engelliyorum kendimi. Sağlığımız için yapmamız lazım
Dodomoms melekmommm pekmez ve kuru yemiş türü de kilo yapar artı kabızlık oluyor böyle yiyecekler daha fazla sisirir tuzlu olur muzu da yeme fazla bence meyve de aşırı şekerli günde bı tane ye gece yoğurt falan ye acikirsan gece ne yersen ye kilo yapiyor zaten maalesef bide hareket olmayınca kaçınılmaz kuru baklagillerden tüket taze sebze salata falan gibi dikkat et canım inan kilo son aylarda ölüm gibi oluyor ben 20 kilo alıp 94 olmuştum bacağım sakat gibi kalmıştı belim tartmadi bir ay topal yürüdüm bu 2.gwbwligim 4 aya geldim 62 ile devam almadım çok dikkat ediyorum o eziyeti yaşamış biri olarak tekrar birde evde çocukla bu sefer cidden ölürüm ben
Zeynep-ece melekmommm ufak dikkat etsen yeterli ya hamilelikte alınan kiloları kolay veriyorlar bende sağlık sektöründe çalışıyorum sürekli doktorlar ile birlikteyim normal diyor doğumdan sonra rahatlıkla verirmişim kiloları şimdi sadece bebeğine odaklan dedi doktor
elifserra00 melekmommm Benimde 15. haftada normale dönünce birden iştahım açıldı dediğin gibi sanki metabolizmamda durdu tuvalete de rahat çıkamıyorum yediğim +1 kilo olarak günden güne benle kalıyo gibi 🥲 sabah 2 akşam 4-5 kilo arası almış gibi gözüküyorum. Önce tuvalet sorununu sonra da yeme kontrolünü yaparsak kalan süreci daha iyi götürürüz gibi 😬
melekmommm Esoo06 canım gittin mi doktora ben gittim çok şükür her şey yolunda kesin erkek bebeğim bin şükür bu günlere 🥲🤲🏻🥰
ElaytA melekmommm bende 27 haftaligim. Sabah tartildim bayağı bayağı 12 kilo almis görünüyorum. Abartı yemediğim halde sisiyorum çoğu ödem farkındayım. Moraliki bozmicam ama oğlumda da 24 kilo almistim hemen hemen hepsi gitmisti. Bebisler sağlıklı olsun biz yediklerimize dikkat edelim yeter bana gore
melekmommm ElaytA inan öyle ağzıma paketli goda sürmüyorum hamilelikten önce tatlıyı abur cuburu akşama kadar yerdim şimdi çikolata bile yiyemiyorum. Ama çiğ köfteyi son haftalarda abarttım o bana çok kilo yaptı sanırım
ElaytA melekmommm yani kilo almadim diyenlere inanılmaz şaşırıyorum biz de bisey yemiyoruz ama neden sisiyoruz anlamadjm. Cigkofte şişirirmiki odemdir onlar ödem ben inanıyorum 🤣
Freefam melekmommm sivi tuket canim her gun bi maden suyu ve bol bol su bir de kuru kayisi ve kuru incir bunlar mideni rahatlatir hazimsizligi onler daha rahat ogutursun yediklerini kilo yapmaz tuvalete sik sik ciktikca
Kediler melekmommm bol su içip (en az 2.5 lt) yürüyüş yaparsam metabolizmam ancak çalışıyor. Ben de aynı durumdayım, magnezyum takviyesi bile kabızlığımı gidermede işe yaramıyor. Lifli gıdalar tüketmeye çalışıyorum ama yok, bana mısın demiyor…. Keşke metabolizmayı hızlandırmanın bir yolu olsa 😞
Elotyy melekmommm çilek erik kuru, kaysi bol su iç, hazımsizlik gider canm normal alâ bilirsin düzene girer şifresi, sokma kendinini çok asırı pekmez muz vb. Kılo, yapar herşeyden öncülü ye hergün, pekmeze girmek havuç ye yeşil mercimek ye