Bet1 Bebisannneessi 2 cm açıklık ve sancı da olunca yatış yapıldı canım şimdi sancı için serum falan taktılar
Damlakahriman Bet1 35 haftalığım 36 hatta 37 gözğkğyo dedi sancım 60 tı eve gönderdi gerçi doğursam doğururdum da 😂 ay insan korkuyo sağlıkla kucağına al inşallah
Bet1 Aslibali dikisim var demedim ki ben servikal kisaligim var dedim. Ayrıca dikiş varken de acıklı oluşup doğum yapabiliyor insanlar. Arkadaşım 16. Haftasında serklaj oldu 23. Haftasında birden açılması oldu ve doğum yaptı
Bet1 Aslibali daha iyiyim sancım azalmış. Serum ilaçlara devam ediyorlar açıklık sukur daha ilerlemedi ama bugün de burdayım sanırım
meliiisoz Bet1 günaydın canım çok şükür bugün daha iyisin açıklık sancıdan mı kaynaklanmıs enfeksiyon falan yok değil mi her şeyine baktılar
Bet1 meliiisoz enfenksiyon falan yok canım sancı varmış ama ben hissetmemisim dediğim gibi ve servikal kısalık ta var zaten onun da etkisi olmuş
Kubra2610 Bet1 geçmiş olsun canım. Birsey soracaktım. Rahim agzi kisaligim var. Açıklık vajinal ultrosonda anlaşılıyor mu yoksa elle muayenede mi belli oluyor ? Bugün yine vajinaya sizi girip çıkıyor o yüzden merak ettim.