Bet1 arirangg Bebiskosuu 2 cm acilmam ve sancım çıktı kızlar maalesef yatisim yapıldı serum falan takıldı kontrol altına almak için 😥
Bet1 arirangg evet daha devam edebilirdi ederdi de kesin zaten gelmeseydim. İnşallah durur ve biraz daha ileri haftaları görebilirim
meliiisoz Bet1 canım benim çok geçmiş olsun sancını hissetmedin mi iyi ki gitmissin doktoruna da haber verseydin hemen
Bet1 Bebiskosuu teşekkür ederim inşallah ilk oğlumu da 34+0 da doğmuştu kuveze girmemisti, inşallah bunda da o haftaları görürüm 🤲🏻
Bet1 meliiisoz sancimi maalesef ben hissetmiyorum ağrı esigim çok yüksek keşke hiseetsem. Yatisim yapıldı zaten canım sancı durana kadar kalırım sanırım hastanede
Bet1 arirangg evet servikal kisaligim vardı aslında en son iyi gibiydi 24 mm di aylardır son muayenede de 32 mm olmuştu şimdi 19mm e düşmüş maalesef oda
meliiisoz Bet1 çok şükür kuzum serumla ilaçla durdururlar inşallah 2 cmde çok büyük değil benim annem 4 cm açılma ile beni bir ay sonra doğurmuş hiçde oturmamıs
Bet1 meliiisoz 40 aslında yüksek bir sancı sayılıyor. İnşallah ama benim ilk doğumumda da bı an da acilmam çok arttı 8cm açılmayla gitmiştim hastaneye inşallah şimdi de öyle olmaz dediğiniz gibi olur
Bet1 Bebisannneessi 2 cm açıklık ve sancı da olunca yatış yapıldı canım şimdi sancı için serum falan taktılar