Sila66 grip oldum salgın sanırım herkes de var galiba yutkunurken yavas yavas acımaya başladığını hissediyorum son haftalarım yapısınca gitmiyor ıllet 🥲 daha cok kotu olmamak ıcın ne yapabılırım 🌸
Zynppp_0999 Sila66 Hemen ıhlamur içine bal koy nane limon yap iç canım. Benimde öyle başlamıştı. Çok sıcak olmasın ılık bir şekilde iç canım. Zencefilde çok iyi diyorlar ben onu denemedim ama bir zararı yokmuş çok okudum.
heleninannesi Sila66 sıcak suya limon koy veya çayın içine limon sık iç önlemini al hemencecik çok kötü olmadan
cauuv1 Sila66 aynısını yaşıyorum hatta daha beterim yataktan kalkamıyorum su içecek halim yok. Ne yesem çıkarıyorum aç aç geziyorum. Öksürük bogazda yanma hapsurma balgam atma kusma bas agrısı … yapmadıgım sey kalmadı sanırım yattıkca gececek sürekli uyuyakalıyorum zaten
eylulasd1_ Ben kekik kaynatıp ılıyınca gargara yaptım boğazımı ağzımı. Ama biliyorsunuzdur zararlı olduğu için içmiyoruz kesinlikle gargara çok iyi geldi hatta diş etimde şişlik vardı hemen söndü
Zynppp_0999 Sila66 canım bak o zaman suyu ısıt içine bal ve limon koy biraz iç. Ben onu da çok yaptım. Hep baş ucumda durdu.
heleninannesi heleninannesi sıcak çorba felan bol bol sıvı tüket gribe iyi geliyo ben hep grip oluyorum ☹️
Sila66 cauuv1 az sonra bende dustan cıkıp uyuycam salgın ya kıme sorsam kımı duysam boyle 🤍🫶🏻 hamıleler hasta olmasın cocuklarla bı de yaslılar 🫶🏻🌸🤍
cauuv1 Sila66 evet uyu canım anca öyle iyilescez sanırım cok gecmis olsun salgın var bizimkiler de hep hasta , acile gittim bisey yapamayız dinlen diyo kafayı yememek elde degil. Gebelikte daha da zor geçiyormus insallah atlatırız bi an önce 🙏🌹
Fik Sila66 sıla 😭 nasıl oldun kuzu bu gün benimde boğazım şişti yanıyor çok kötü uyumadan duş aldım ateşime baktım 36.8 çıktı nolur nolmaz evde ben ve küçük kız kardeşim vardı tek anlıma ıslak havlu koydum uyudum uyanınca 36.3 çıktı bu gün doktor randevum da vardı suda çözünen kalsiyum c vitamini karışımı ilaç ile pastil verdide içim hiç rahat değil içmekle 🥺 napıcam bilmiyorum ne güzel 1.5 ay annemde kaldım Kıbrıs’ta olmadı bişey 1 hafta sonra İstanbul’a evime gidecem hastalandım 🤧
Sila66 cauuv1 kayınvalidemı aradım yarın gelıcektı sarma sarıcaktık sana gecmesın dedım o da bısey olmaz sana bısey olmasın dedı sekerlı sıcak ıc veya toz seker ye dedı canım denıycem dene ıstersen 🤍🫶🏻🫶🏻🫶🏻🥲
cauuv1 Sila66 ne güzel kayınvalidemiz var düşünceli bak benimkide öyle , denicem canım bu arada muzu çatalla ez içine bi tatlı kaşıgı bal ekleyip ye, bu da cok iyi geldi bogaz yanmam geçti anında
busrabrbr Sila66 ne güzel kaynanaaaa ❤️ benimki üst katta bana dedi gel yemek yaptım ye gribim sana geçmesin dedim tamam dedi 😂😂😂 yemekte getirmedi Hhahshsha 😂😂😂😂