Nurin34 33+4 de bebeği vajina bölgesinde hissedenler var mı yoksa sadece ben mi böyleyim çıkacakmış gibi bir his var tam olarak genital bölgede hareketlerini kaymaları hissediyorum normal mi kızlar erken gelecek diye korkuyorum :(
Asfdg Nurin34 33+1 im geçen haftalarda çok oluyodu kolu bacağı aşagıdan çıkıvak gbi hissediyodm bide 2. Gebeliğim sürelkli sezeryan yerime vuruyodu baya acıtıyodu kontrolde herşey normal çıktı bu hafta da değişti hareketleri başka yerlerde hareket ediyo
Melisaka Nurin34 pozisyondan dolayıdır canım bende vajinamın üstünde hissediyordum muayende doğum pozisyonu aldıgını gördük kafası asagıda
Htcsnmz03 Nurin34 aynı şeyleri hissediyorum ara ara sonra geçiyor gibi normaldir korkma bence büyüdüler 🥲
Slxkldk Nurin34 ben hiç öyle hissetmiyorum sağdan sola geçiyor hep aşağıya inyor hiç yarın kontrole gidicem. Ultrasona göre 33+2
Asfdg Asfdg muhtemelen aslında benmki 25 haftadan beri baş aşagı ama sürekli hareketleri her hafta başka yerde bende anlamadım 😅
Nurin34 Asfdg ya kıyamam rahat edemiyorlar uygun yer alıyorlar 25 haftalarda bizimde cok hareketliydi ozaman doktora sordum en rahat pozisyonu arıyor demişti suan pozisyon hep aynı ayakları hep sağda :)
habibe61 normal bir şey bende 32+4 haftalık oldum bi kaç haftadır öyle hissediyorum doktora danıştım hiç bi sıkıntı olmadığını söyledi. Bebeğin pozisyonuyla alakalı bi durumdur.
GizemKadirr habibe61 ayni hafta ayni durumdayiz. Ve aşırı hareketli bi bebeğiz biz. Her yerimde geziyor sanki dıstan baksan cıkcak gibi ama şükür hic oyle bir durum risk yok ☺️
Nurin34 Slxkldk sizin duruşu hakkında bilgilendirme yapıldımı genelde baş aşağı duruşta böyle benzer sikayetler oluyormuş :/
Nurin34 Slxkldk anladım canım bebişlerin keyfi yerinde nasıl rahatsa öyle dururlar 🥲 sağlıkla kucagımıza alırız inşAllah 🌹
Nurin34 Symaaas ultrasonda başı ordaydı ya doktor baş geliş duruyor ittiriyordur dedi ayakları hep sağda üstte istemsizce korkuyorum🙁
Nurin34 GizemKadirr evet bizimde öyle her bölgede hissediyorum hareketli bıdık ama vajina kısmında hareket olunca istemsizce korkuyorum :(