Deletedmom_50 Kızlar ikinci gebeliği hemen düşünecek var mi yoksa sizde mi uzun bi süre düşünmüyorsunuz
Sevilayms Deletedmom_50 Serklajla ıkıncı cocuga cesaret edemem heralde En azından kreş cagına gelene kadar
Dusenerler Deletedmom_50 ilk gebeligimde acil serklaj olmuştum şuan oğlum 3 yaşında 2. Oğluma hamileyim bunda da serklaj oldum şuanlik gayet güzel geçiyor 🥰
Nurdan11_ Deletedmom_50 bu durumu doğum yaptıktan sonra doktorla konuşmak gerektiğine inanıyorum. O kadar strestli endişeli geçiyor ki günler. Açıkçası bende bilemiyorum
Deletedmom_49 Deletedmom_50 Allah’ım önce karnımızdaki minikleri sağlıkla vaktinde kucağımıza aldırmayı nasip etsin de başka hiç düşüncem yok 2. Çocukmuş falan 😀
Deletedmom_50 Dusenerler Valla iyi maşallah canim benim ben zaten şuan ilk bebegim ilki düşük oldu bu ikinci ama diğeri düşük olduğu için ilk sayilir ben uzun bi süre düşünmeyecem galiba Allah nasip ederse bilmm de 22 hafta 1 günlük hamileyim
Deletedmom_50 Nurdan11_ gerçekten öyle vallahi aha 22 hafta 1 gün oldum ama geçiyor mu diye sor valla zor olsada zor geciyo
Dusenerler Deletedmom_50 rabbim sağlıkla.kucagina almayı nasip etsin benim rabbim kucagimizi boş cevirmesin inşallah
Deletedmom_50 Nurdan11_ bende aynen öyle vallaha ömürlü sağlıklı sihatl8 olsun da ikinciye gerek yok cocuk çocuktur Rabbım verirse ne ala oda başımızın tacı mecbur bakarım
Deletedmom_50 Dusenerler Aminn inşallah ya ben senin kalbinden öperim Rabbım dualarımızi kabul etsin inşallah Allah razı olsun Rabbım kimsenin kucağını boş koymasın inşallah
meliiisoz Deletedmom_50 bugün sorsan asla diyorum ama bakalım Allah büyük büyük konuşmamak lazım önce karnımdakini sağ sağlim doğuruyumda😂💖
Deletedmom_50 Deletedmom_49 ssjsjjsjss ayn8 bende vallaha Rabbım inşallah sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah
Deletedmom_50 selinbirincisezen ay aynen öyle vallaha inşallah kurban olduğum Rabbım hepimizin bebiseri sağlıklı sihatli hayırlısı ile doğar inşallah