Kasılmam var, açıklığım 3 ama sancım yok. Şimdiye kadar gelmediyse böyle devam mı eder yoksa yine de gelebilir mi ? Tahmini doğumum ne zaman olur sizce ? 39+1 haftadayim
Sancım gelmiyor, hala böyle devam eder mi ?
SemaSema12 41. Haftaya kadar zamanınız var herhangibir sağlık problemi yoksa normal doğum için bekletir doktorunuz bebiş bu bugünde gelebilir yarında yavaş yavaş hazırlıklara başlamış ama sıcak duş alın hurma yiyin stres yapmayın egzersiz yapın sağlıkla gelsin minik
SemaSema12 Benimde hiç sancim gelmemişti ve yapmadığım şeyde kalmamıştı o zaman
Hurma , sıcak duş, squat , merdiven inip çıkma daha neler neler ama yok inatçı çıktı bizim kız 🤣 normal dogum istediğim için de mecbur bekledim artık en son gelmeyince 41+2 de suni sancı ile dogum yaptım
Zehragniken aynen ben de dediklerinin hepsini yapmaya çalışıyorum. Sancimi beklemeyi seçtim. Açıklığım 3 cm. Kendi sancım gelse keşke. Olmadı suniye de razıyım mecbur. Ama kafasının tepesiyle yüzüyle geliş duruyor bu yüzden de kanala da girmedi 39+1 de olmamıza rağmen. Hem nazlı hem enteresan bir bebiş
BurcuLice dediklerinizin hepsini yapmaya çalışıyorum. Dün 3 cm idi bugün de aynı. Sancı zaten hissetmiyorum. Kendi sancım gelsin istiyorum. Yoksa suni mecbur. Ama sorun kafasının tepesiyle değil de yüzüyle duruyor o yüzden de kanala girmedi biraz endişeliyim. 39+1 olmasına rağmen kafasını kanala sokamadi. Üstelik ilk dogumlarda daha erken girermis
SemaSema12 benim 40+4 benim de daha kanala girmedi bizde bekliyoruz olmazs perşembe sezeryan olcak
TCKD kaçıncı doğum olacak ? Baş pozisyonu nasıl ? Vücudu nasıl duruyor ? Bizimkinin başı aşağıda ama kafasının tepesiyle değil de yüzüyle duruyor
SemaSema12 ilk doğum olcak kafası aşağıda geçen hafta yüzüyle duruyordu tepesiyle değil sonra döndü ama hala kanala girmemiş dedi doktor bende artım çok yorulduğum için beklemek istemiyorum sezeryana tamam dedim
TCKD halbuki kafa pozisyonu da düzelmiş. Suniyle doğursan sezaryene göre daha iyi değil mi sence ?
- Düzenlendi
@TCKD inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız. Dua et benimkinin de başı düzelsin 🙏
SemaSema12 inşallah canım benim döner merak etme, benim 38 den sonra iki defa oldu öyle yüzüyle duruyordu sonra döndü tekrar döndü doktor normal olduğunu söyledi daralma kendini, ben de beklediğim için mi bilmiyorum ama artık suni sancıdan korkuyorum
TCKD çok teşekkür ederim. Bu arada sen de kendini bunaltma çünkü çok ünlü ve araştırmacı bilgisine güvendiğim Dr Banu Çiftçi suni sancının yapay oksitosin olduğunu bunu normalde vücut kendi de salgilasa aynı ağrıyı hissedecegini bunu kişinin ağrı eşiğine bağlı olduğunu söylemişti. Her insan bir değil o yüzden sen en iyisini bilirsin :)