ylmzftma dalin toz deterjan kullanıyorum lekeler için e bebeğn baby me çamaşır suyu tozu kesinlikle stok yapın yumuşatıcıda bingo soft kullanıyorum hem bize hem beneğe yumuşak kullanıyordum önceden bingo hem bebeğe uygun hem bizim için kokusu daha hafif yumos ağır .
Deterjan Önerileriniz
Lulu02 annemde bana çok kızıyor kullandığım için kendimize kullanıyorum ama bebeğimin eşyalarına kullanmadım cinsiyet Hormon değişikliği yapıyor muş
ylmzftma omo bebek sıvı deterjanı aldım kokusuz ve tertemiz yaptı. E bebekten de bebekler için leke çıkarıcı aldım
Prensesannesi96 o çamaşır suyu tozu renklilerle ağarma yapıyor mu? Leke çıkartıyor mu
Annemisss26 evet canım en güzeli kullanmamak biz güzel koktuğu için sevip kullaniyoruz ama yanlış yapıyoruz aslinda
Annemisss26 hiç zarar vermiyor 1 senedir kullanıyorum kendi kıyafetlerimizede kullanıyorum :) bi gece suda bekletiyorum lekeli olan yerlere avucuma alıp azar azar serpip ertes gün makinaya mis gibi oluyor çamaşırlarla 🥰 hem beyaz hem renkli kıyafetlere oluyor
ylmzftma siveno baby aldım kizim 5 yaşında onada siveno kullanıyorum sıvı deterjan. Trendyoldan takip ediyorum indirime girdikçe depoluyorum
ylmzftma
Kızım doğduğunda ilk dalin almıştım sıvı deterjan ve yumuşatıcı sonra baby me granül sabunu denedim ondan da memnun kaldım şuan onu kullanıyorum dalinin de yumuşatıcısını kullanıyorum
Dalin grabul sabun kullanıyorum
OMO bebek kullanıyorum çok güzel ylmzftma
ylmzftma
ben bunları aldım bakalım 2 makina yıkadım koku hafif lekeli çamaşırlarda denemek lazım civilden aldım
ylmzftma baby me ve sivenonun içeriğitemiz. Green clean de iyi.
Patatesanne Aynıyız :)
ylmzftma yıkama değil de kurutma makınesıne sakın atmayın bn yaptım o hatayı 6 9 aylık çıtçıtlı atletler yenı doğan oldu küçücük kaldı müslin örtüler va hepsi küçüldü ☹️
ylmzftma ben üni babynin sıvı deterjanını aldım yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum hatta trend yoldan sipariş ettim bu cuma elime geçer diye düşünüyorum 33 haftalığım artık başlamam gerek😂
Dün yıkadım siveno ile memnunum icerigi temiz önerebilirim
ylmzftma duru granül kullanıyorum 🙏
İlk başta baby me aldım temiz kıyafet olunca bi sorun olmadan yıkadı ama ne zaman bebiş doğdu kıyafetler kakalandı o zaman anladım bi işe yaramıyo, elimle yıkayıp ondan sonra makineye atmama rağmen ve yine aynı markanın leke çıkarıcısından sıkmama rağmen hiçbirşey çıkarmadı.. sonra duru granül sabun aldım ve çok memnunum hiç leke bırakmadan çok iyi temizliyor
ISILTAN sağlıklı dopumlarımız olsun. Cinsiyetiniz ne. Ne durumdasınız 😍