mrsozturk zeynozey aaah çok sevinirim inşallah, ikinci kez gittiğinize göre bayağı memnun kalmışsınız 😻
NesliMomm mrsozturk İstanbul Avrupa yakasında Bahçelievler Medipol hastanesinde.Arayıp kayıt oluşturuyorsunuz Gün ve saat söylüyorlar o kadar, üstelik ücretsiz. 😁🥰🌸
NesliMomm gunes88 Ben Bahçelievler medipole gidiyorum ayda 1 kere oluyor 4 saat 15 dk molalar oluyor. Sıkıldıysan çıkabiliyorsun zorunluluk yok.
NesliMomm gunes88 Bana sormadılar kayıtlı mısın falan diye. Ben zaten o ay yeni gitmiştim hastaneye isterseniz arayın kayıt oluşturun orda size söylerler ilgilenen hanfendi çok anlayışlı birisi hiçbirşey demez bu ay ki eğitim 18 Mayıs Perşembe günü kayıt oluşturursanız tanışırız orda ☺️♥️
hayalperest2310 mrsozturk evden kendim okuyarak yutubeden izleyerek edindim tüm bilgileri hatta doğuma giderken doğumum olurken bu kadar güzel eğitimi nereden aldınız diye ben deyince helal demişti doktorum
cerenizim7876 Sancaktepe bölge hastanesine sordum malasef orda yokmuş .İlhan Varanl devlet hastanesinde gebe okulu varmış oraya gittim ama eğitmen görevlendirme ile başka yerdeymiş tekrar gelip yarın sorabilirsiniz dediler ama çalıştığım için bir daha gidemedim
mrsozturk cerenizim7876 ilhan varank hastanesindeki eğitimlere katılmak için orada en az bir kez muayene olmak gerekiyormuş. MHRS’den randevu oluşturamadım bir türlü, gebe hastalara bakılmamaktadır yazıyor hepsinde anlayamadım
mrsozturk Didemmm88 haftaya sınıf açılıyormuş. İnternet sitesinden numarayı arayın Gülay Ebeye yönlendiriyorlar direkt
Didemmm88 Adenks bende bu konuda özellikle öneriler varsa merak ediyorum. Tamda kitap listesi hazırlıyorumdum sipariş için
anakuzusuu Bulunduğunuz ilde gebe okulu eğitimleri varsa mutlaka gitmenizi tavsiye ederim. Ben çok memnun kaldım umarım doğum sürecinde edindiklerimin faydasını görürüm 🌸🙏
badem23 13.hafta bacak arası görüntü eşim video almış ordan aldım görüntüyü tahminleriniz var mı kızlar ?? Doktor bişey söylemedi