mrsozturk Yenidoğan bakım, emzirme, gebelik vs gibi eğitimlere katılan arkadaşlar biraz bilgi verebilir mi? Memnun musunuz, nereden kimden eğitim aldınız, gerekli görüyor öneriyor musunuz?
AsyaCngz55 mrsozturk daha çok kitaplar okumayı düşünüyorum arada eşimle videolar bulursak onları izliyoruz. Kpss süreci yaşayan bir anneyim bir eğitim daha kaldıramıcam açıkçası 😅
5melekannesi mrsozturk ben ilk doğumum da devlette gittim çok gereksiz evde internetten izleyip yapsam daha çok bilgiye sahip olurum şuan da onlardan daha çok şey biliyorum bazen onlar bana soruyo şimdi 😂😂
NesliMomm mrsozturk Özel de gidiyorum ben de çok memnun kaldım baya bir bilgi edindim. Nefes çalışmaları, diyetisyen bilgileri herşeyi detaylıca anlatıyorlar. Mola verdiğimiz anlarda ikramlıklar hazırlanmış hamilelere özel. Daha sonrasında Baş hemşire ve diğer hemşireler bilgi veriyor istediğiniz zaman arayıp sormak istediklerinizi sorabilirsiniz diyorlar. Devlette giden arkadaşlarım da var onlarda çok memnun. En azından 1 kere gidip denemenizi tavsiye ederim 🥳🌸
casmayn mrsozturk evet bende merak ediyorum internetten falan video izlemeyi düşünüyorum önerisi olan var mı
mrsozturk AsyaCngz55 çok gerekli değil tabikii artık sosyal medya, kitaplar, youtube videoları o kadar fazla ki yeterli olabiliyor ☺️😅
SemaSema12 Ben gebelik okuluna gittim ve çok memnun kaldım. Ebeler çok ilgili ve bilgili. Güncel bilgileri takip ediyorlar ve samimiler. Ayrıca doktorları takip ettim ve kitap okudum
mrsozturk SemaSema12 kitap arayışında olan bu anne adayına birkaç kitap önerisi yapar mısınız o halde 😻
TheMuhtesem Ankara memorialda ücretsiz gebe eğitimi var bu cumartesi başlıyor 3 hafta boyunca her cumartesi 10:00-12:00 arasında olacak
Maviss87 gunes88 ben Esenler kadın doğum hastanesinde Ayşe hanımdan aldım çok memnun kaldım. Ne sorarsanız cvp veriyor vakit ayırıyor.
NesliMomm gunes88 Ben Bahçelievler medipole gidiyorum ayda 1 kere oluyor 4 saat 15 dk molalar oluyor. Sıkıldıysan çıkabiliyorsun zorunluluk yok.
Sagliklagelkucugum mrsozturk Bebekler Ne İster Dr Elif Pınar Çakır D&R dan 160tl civarına aldım. Gayet keyifli bir kitap hem de yol gösterici bilgiler veriyor.
SemaSema12 mrsozturk bebekler ne ister kitabını oneririm. Bence güzel detaylı ve yeterli bir kitap. Onun dışında doğal anne kitabını aldım. Henüz okumadım ama güzel olduğuna inanıyorum. Hamilelik doğum ve Bebek bakim kitabını da okudum o da alınabilir. Onun dışında hastanelerden aile sağlığı merkezlerinden kitapçıklar almıştım.
NesliMomm mrsozturk İstanbul Avrupa yakasında Bahçelievler Medipol hastanesinde.Arayıp kayıt oluşturuyorsunuz Gün ve saat söylüyorlar o kadar, üstelik ücretsiz. 😁🥰🌸
Minik-japonum-05 mrsozturk hiç eğitim almadım bebeğim doğduğu zaman sanki daha önceden bebek büyğtmüşüm gibi herşeyini yaptım Allah yol gösteriyo gerçekten
Didemmm88 İstanbul Anadolu yakası için biliyor musunuz? Zeynep kamil sınıf açılır ise haber verir misiniz?
mrsozturk Didemmm88 haftaya sınıf açılıyormuş. İnternet sitesinden numarayı arayın Gülay Ebeye yönlendiriyorlar direkt