Eliifffff072 Merhaba hanımlar, ben hamilelik pilatesi yapmak istiyorum fakat bir fizyoterapist eşliğinde güvenilir biriyle çalışmak istiyorum. İstanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz biri var mı?
Sen5155 Eliifffff072 merhabalar öncelikle İstanbuldan değilim ama bir hamile eğitmeni olarak fizyoterapistle değil, bunun belgesini almış bir pilates eğitmeniyle ya da bir doğum koçuyla çalışmanızı öneririm
Merve105 Eliifffff072 kağıthaneye yakınsanız hem fizyoterapist hem hamile pilatesi eğitimi olan biri ile çalışıyorum onu önerebilirim gideceğiniz saatlere göre merkezde hamile pilates eğitimi olan başka birine de yönlendirebilirler sizi
Eliifffff072 Sen5155 merhaba, teşekkür ederim öneriniz için fakat doktor arkadaşım hem pilates eğitimi almış hem de fizyoterapist biri ile çalışmam gerektiğini söylemişti
Eliifffff072 Merve105 çok yakın sayılmam ama gidebilirim diye düşünüyorum. İsmini rica edebilir miyim?
Sen5155 Eliifffff072 pilates eğitimi almış bir fizyoterapistin aynı zamanda hamilelikte almış olması lazım ama buna dikkat edin en azından ☺️
Merve105 Eliifffff072 alesta pilates adı arayıp görüşebilirsiniz size uygun saatlere göre hamile pilates eğitimi olan birini yönlendireceklerdir ☺️