Aynr1380 Biz bu hafta Hindistan cevizi olduk . Sizler ne durumdasınız hangi hafta hangi meyve oldunuz anneler 🥰 bu hafta bebek boy ve kilosu ortalama ne kadar oluyor hanımlar ?
Mutlulukkk Aynr1380 yaaa bizde bugun 26olduk 😍😍😍😍 gecen persmbe gtmstim 770gr demsti. Boyunu yanls olctu bence doktor o yzden bilemiyorum boyunu😂
newmom07 Aynr1380 bende tam 26oldum, perş radevumuz var inşallah iyidir kızım.. bebiş cok hareketli kesesini yırtacak diye korkuyorum. Sizinki nasıl😁
Aynr1380 newmom07 benim oğlan da vallahi aylardır bu drumda 15. Haftadan beri kıpır kıpır durmadan tekmeler atıyor . Pozisyon değiştirmeleri bile çok sert 🙄🤣
Havvaca Aynr1380 26+2 olduk biz 22+1 de gitmiştim en son 566 gram 30 cm gelmişti şu an nasıl hindistan cevizi oluyo aklım almıyor 😂 neye göre hindistan cevizi boya mi kiloya mi 😂 kontrol cuma günü bakalım nasıl gelecek
Aynr1380 Havvaca bende en son 22+1 de gitmiştim 511 kilo idi sanırım 27 cnm . Ve şuanki durumunu çok merak ediyorum haftaya gidicem inşallah 🥰
Mervosssse Aynr1380 oğlumla 32+2 olduk kereviz büyüklüğünde diyor ama kereviz çok küçük anlamadım gitti 😅😅😅
Havvaca Aynr1380 bende cuma gideceğim bakalım merak ediyorum durumunu ,hareketler artık baya sertleşti ve baya baya ağırlaştı 1 kiloyu geçti bence. Karnımda o vurunca dalgalanma oluyor 😂😂
papatyaseveranne Yazmelegi_ merhaba bizde bugün 25+4üz ☺️ merak ettim bugün kontrolde boyu ve kilosu kaç çıktı acaba? Ben haftaya gideceğim nasip olursa. 🌸
boymomyz Aynr1380 Bebeğin kilosu cinsiyetine göre değişiklik gösteriyor olabilir canım veya anne babanın genleriyle alakalı ☺️ 25+6 yım demek ki yarın hindistan cevizi olacak oğluşum 🥰
Aynr1380 merrvekus maşallah bebişe 🥰peki doktor ne dedi gelişimi haftasıyla uyumlu mu ilerde mi seyrediyor . Yani 26. Haftada bebek 1 kiloyu normalde buluyor mu