Mavinin_kadini 20Nisa20 serklaj rahim ağzında kısalık varda dikiş atılıyor. Sizde o sorun yok yapılmaz size o işlem
Minikmucizemmm26 Mavinin_kadini ben daha yeni kaybettim bebeğimi 22nisanda insAllah en kısa sürede yeniden hamile kalabilirim. Yine aynı seyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Rabbim kimseyi evlat acısı ile imtihan etmesin 🤲🏼
Firdevs33 Bende 16mm le 20. Haftada acil serklaj oldum ve 1 ay sonunda doktorum çalışabilirsin dedi 😕 daha öncede 32. haftada doğum yapmıştım
Mavinin_kadini Firdevs33 aa çok enteresan benim doktorum eşimi ailemi herkesi örgütledi. Rabbim tekrar yaşatmasın.
Firdevs33 Mavinin_kadini maalesef öyle dedi ilçede çok fazla doktor tercihimiz olmadığı için mecburiyetten tercih ediyoruz :/
Mavinin_kadini Firdevs33 yinede istirahat etmenizi tavsiye ederim kaybı olan hastaların özellikle dikkat etmesi gerektiğini söyledi perinatoloji doktorum.
20Nisa20 Aslibali canım doktora gittim bugün bebeğim gayet iyi rahimde toparlmış kendini şuanlık Bi sıkıntı yok şükür bebeğim 1 kg olmuş içim rahatladı çok sükür. 40haftayı bile görürsün belki dedi. Sezeryan olacağım için 38n39 da alır.
Aslibali 20Nisa20 çok sevindim canım inşallah o haftaları birlikte görürüz. Ben de şimdi doktroa gideceğim lekelenmem geçmedi.