Minikmucizemmm26 Kızlar kaçıncı hafta da serklaf atılıyor herkeste farklı mi dikisten sonra hiç kalkmak mı gerekiyor sizinle biri mi ilgileniyor yoksa en azından yemek bulaşık yapabiliyor musunuz biraz bilgi verir misiniz
Aslibali Minikmucizemmm26 24. Haftaya kadar atılıyor acil olarak. Mutlaka uç örnekleri de vardır. Bazı kadınlara önlem amaçlı atılıyor daha önce rahim ağzı yetm. Kaybı falan varsa. Doktorum bana yat demedi ağır iş yapma dinlen falan dedi. Kişinin hamilelik durumuna göre degisiyor biraz. Benim haftam 27 oldu artık bebek dikislere baskı yapıyor ve her hafta lekelenme oluyor kahverengi. Ben çok korkuyorum o yüzden annem ve kayınvalidem dönüşümlü olarak bana bakıyorlar canım.
Mavinin_kadini Minikmucizemmm26 ikili testten hemen sonra yapıldı benim 13+2 haftalıkken 24. Hafaya kadar yapılıyor. Benim dahq önce bir kaybım var riskli gebelik olduğu için yatarak geçiyor. Tuvalet yemek dışında yataktan kalkmıyorum. Arada 5 dk yürüyorum evin içinde. Kabız olmam bağdaş kurarak oturmam dahi yasak. Annemlerde kalıyorum annem bakıyor. Tüp bebek tedavisiyle 2 gebelik oldu diğeri cennet kuşu oldu rahim yetmezliği nedeniyle bunu kucağımıza alırız inşallah. Sizde çok dikkat edin.
Aslibali 20Nisa20 olabilir canım hepimiz üç aşağı beş yukarı aynıyız günlerimizin geçmesini bekliyoruz işte. Benim de geceden beri kahverengi lekelenmem var az olduğu için dikislerden geldigini bildigim için yatıyorum başka çare yok. 😥
Minikmucizemmm26 Aslibali 24.haftada yoğun kanama ile gittim açılma da vardı erken doğumdan kaybettim sanırım sonra ki gebelikte ben de serklajlı gebelik kervanına katılırım diye düşünüyorum ama daha çok taze ama merak ediyorum nasıl olacak diye
Aslibali Servikal eşimin yanında o kadar çok bu kadar lekelenmeye gelme dediler ki… Sarıya dönüyor akıntı yoksa kosarak gidecektim 😓
Aslibali 20Nisa20 bu arada ben evde hiç iş yapmiyorum sabah yere bıçak düştü eşimi bekliorum işten gelip kaldırsın diye dusun artık gerisini. Böyle bir imkanın varsa full yatmani öneririm en azından bebek Rahime baskı yapmaz
20Nisa20 Aslibali maalesef cnm yatamıyorum eşimden destek yok 2.5yaşında kızım var herşey bana bakıyor. Yatmak imkansız gibi birşey.
20Nisa20 Aslibali sağ bacağıma sürekli kramp giriyor ve sürekli kasılıyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Allah kimseye gurbet yaşatmasın. Annemden uzak olunca zor oluyor
20Nisa20 Aslibali evet çok zor gerçekten ilk hamileliğimde midem bile bulamamıştı. Şimdi çok garip geliyor
Aslibali 20Nisa20 benim de ilk hamileligim hiç bişey bilmiyorum nerdeyse. Psikolojim benim de bozuk bakma günleri geçirmeye çalışıyorum bir sekilde.
Aslibali Minikmucizemmm26 basın sağ olsun canım. En kısa zamanda tekrar hayırlı haber alırsın inşallah. Serklaj kısa bir işlem ama ameliyathanede oluyor ve bayiltiyorlar bunlarn bebeğe Bir zararı yok gordugungibi çoğumuz serklajliyiz zaten.
Minikmucizemmm26 Aslibali amin canım Allah razı olsun Rabb’im herkesin evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼
20Nisa20 Aslibali canım doktora gittim bugün bebeğim gayet iyi rahimde toparlmış kendini şuanlık Bi sıkıntı yok şükür bebeğim 1 kg olmuş içim rahatladı çok sükür. 40haftayı bile görürsün belki dedi. Sezeryan olacağım için 38n39 da alır.
anapanda12 Minikmucizemmm26 3 ay sonra hamile kaldım onuda şans eseri öğrenip farkettim 17.haftada atıldı serklaj
Minikmucizemmm26 anapanda12 bende de biraz tedirginlik var yeniden olacak mı sağlıklı ilerleyecek mi nasıl olacak kafam allak bullak bı yanım korkuyor bi yanım hemen hamile kalmak istiyo muhtemelen bana da serklaj diyecek doktor
anapanda12 Minikmucizemmm26 rahminize iyi bakın size önerim hacamat yaptırmanız ben bu gebeliğimde diğeriyle araya 3 sene falan koydum bu arada da rahim için hacamat yaptırdım serklaj sonrası rahim ağzım nerdeyse tam kapalı sayılırdı çok daha iyi gibiydi tabi enfeksiyon belasını görmezden gelince🙃 kendinizi üzmeyin ve iyi bakın her şey zamanla daha iyi olacak her yağmurun peşine doğan güneş gibi bizde yağmurlarımızın ardından güneşi hatta rengarenk gökkuşağını göreceğiz 🦋
Minikmucizemmm26 anapanda12 insAllah yani aslında hiç birşey yoktu birdenbire oldu şok geçirdik resmen insAllah en yakın zaman da benim de olur bı yavrum hacamat yaptırmaya başlamıştım yarım kaldı rahim içine sülük koyuyorlar ondan aşırı korkuyorum o yüzden tekrar başlamaya cesaretim yok açıkçası 🙈
Minikmucizemmm26 Mavinin_kadini ben daha yeni kaybettim bebeğimi 22nisanda insAllah en kısa sürede yeniden hamile kalabilirim. Yine aynı seyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Rabbim kimseyi evlat acısı ile imtihan etmesin 🤲🏼