Azeriqizi Kizlar geceler bana bir agirlik cokuyor nefes bile alamiyorum karnin davul gibi oluyor ve geriliyor saga sola uzaniyorum surekli done done neden agrilarim agirlasmam geceler geliyor yaa😩😩😩 sabahlari biraz iyi hiss ediyorum.sizlerde durum nasil??
Gulnara25 Azeriqizi axşam yeməyini bir az tez saatlara salasız bəlkə? Fərq olar məncə. Bir də ki sərtləşməyə görə maqnezyum yazıb həkim sizə? Mən 14 həftədən bəri içirəm,bu 3 cü hamiləliyimdi elə bil nəsə çox tez başladı sərtləşmə qarnımda ( 19 həftəliyəm gün ərzində çox olur yenə
Btl_zngn Azeriqizi 30+4um surekli alta baski hissediyorum surekli tuvaletim geliyo gece sagdan sola donerken surekli uyaniyorum belim agriyo midem eksiyo cidden artik gunler gecmiyo sanki daraldim 😔
Allahvargamyok Azeriqizi 33 e geldik ve aynı durumdayim topgibi yuvarlanıp duruyorum 1 kase çorba bile fazla geliyor kendimi aç bırakacam çocuk olmasa valla uzandığım yerden kocam gelene kadar bazen kalkamiyorum bile ben yokken nasıl kalkiyon diyor sen yokken uzanmıyorum kalkamam diye diyorum enteresan bi durum icindeyim hayirlisiyla evlatlarimizi kucağımiza alalimda unutturur herşeyi inşallah 😊
CaglaArtul Azeriqizi psikolojik olarak salma kendini bende 33 haftalığım hergün temizliğimi yaparım koltukların altından dip köşe temizlerim evimi hiç bi işten kaçınmamaya çalışıyorum Az önce de yarım saatlik bir pilates yaptım bitince oturdum lıkır lıkır suyumu da içtim şimdi dinleniyorum☺️ Dünde mesela yorgun hissetmeme rağmen 13.000 adım attım gayret edip Eğer kendimi zorunlu kılmasam onu yapmam lazım yapıcam demesem bende hep yatıyor olurdum o yüzden enerjini topla 🌸 en azından keyif alabileceğin bir şarkı dinle film izle tatlı ye vs. Salma kendini🌸🌸
Mom12yes Yok canım tek değilsin aynı durum bendede var hele bugün daha çok oldu kasılmalar yüruyemiyorum
Azeriqizi Mom12yes 7 8hafta nasil dayanacm bilmiyorum keske ilk aylardaki gibi istfralar etsem😩.son trmstr kotu derlerdi aman neyi kotu gunleri sayicam bitdi gitdi gibi gozukurdu gercekten artik hersey daha zorlandi isyan noktasindayim😭
Azeriqizi Mom12yes bide kasilmalar bendede oluyor kaburgalarima dogru sıkıştırıyor bebek kendini nefes alamiyorum yuruyemiyorum resmen
Azeriqizi Gulnara25 mendede sertlesme tezbasliyib balim 16 17den qarnim das kimi olur hekim suyu cox ic dedi magnezyumda istfade edirem xeyri yoxdu ayaqa dura bilmirem.31heftedeyem son 1heftedir vabse nefes ala bilmirem bu son hefteler cox ezabliymis deyrdiler inanmirdim son heddeyem uje😭😭😭
Sabii Nasıl bişey olurki.karnında sertleşmemi sanki böyle karninda herşey bi tarafa toplanıp kalmış sertleşiyor.düz uzanincada bogulucaksin kimi oluyorsn sanki herşey bogazndan çkicak😅bende öyle
Azeriqizi Sabii karnimda tas var sanki bide geriliyor sanki icerden yirtiyorlar😭 bide bebek 1kilo bucuk degil ama karnim asiri agir 31haftadayim son haftaya kadar nasik dayanicam .bi tek ben boyleymis gibime geliyor😩
Gulnara25 Azeriqizi eynən, 1 aydan çoxdu istifadə eliyirəm maqnezyumu heç xeyri yoxdu hələ, bundan əvvəlki 2 hamiləliyimdə 32 həftədən başlamışdım o dərmana,bu dəfə niyə belə oldu bilmirəm
Azeriqizi Gulnara25 dehset biseydi Allah komeyimiz olsun🤯 Yemeye gelende balum gunoeta yeyirem deyrem axsam yemiycem ama aciram neseolsada yeyirem bir balaca yungul biseyde atsam agzima kopurem .
Gulnara25 Azeriqizi Allah yardımçımız olsun can . Əsas odu müvəqqəti dönəmdi,sonra darıxır adam hamiləlikçün vallah)
Azeriqizi Gulnara25 hiii men tovbe qurban olum Allahin meslehetine ama bunla fisyo men hamileliycun darixmaram😭
Azeriqizi Mom12yes evet canim malesef sezeryan kilosunu alamiyor kilo alimi durursa daha erken alacaklar ama kotu ihtimal dusunmek istemiyorum
Havuc Azeriqizi hiç öyle deme çok ağırlaşıyorsun 30. haftalarda ben hiç birşeymişim diyorum artık yürüyemiyorum