Kubra-ulas Busbu birşey olmaz merak etmeyin son 1 haftada yediğim sucuğun haddi hesabı yok 😅 sadece sucuk iyi pişmiş ve bilindik temiz yerden olmasına dikkat edin yeter. Tavuktan bir şey olmaz zaten
Minis122 Busbu emin olun hic bisi olmaz ben kac kez yedim. Bu sekilde kendinizi kasmayin. Leyginize bakin abartmadikca bisi olmaz ben kola. Çiğköfte herseyi yedim
saitkereminannesi02 Busbu Pardon ben acemi annemiyim neden birşey olsun ki tavuk protein diye sevmediğim halde şifa olur diye yiyorum
Tugceeeeeee1 saitkereminannesi02 hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle. Deli givi tavuk döner yedim dışarıdan. Bazen çevreden duyulan her şeyi kafaya takıyoruz hele ilk hamilelikse ama hiç gerek yok. Coook aşırıya kacip çiğ yemedikten sonra İçinizi rahat tütün
Busbu saitkereminannesi02 tavuk değil canım çiğ et ürünlerinde toxoplazma bulaşma durumu var sucuk salam tarzı ürünlerde özellikle bende evham yaptım yiyince
BozkrtArs Busbu hayatımda hiç duymadığım şeylerin burada zararlı olduğunu gördüm. Analarımız ne yiyordu acaba 😂😂
1Gozde1Yusuf- Busbu tavuk yemekten neden korktugunuzu anlamadm 🤔 hadi sucuk tamam da oda iyi piserse sorun olmaz deniyo ama tavuk yani bu neden korktun
-Nazlican35- Busbu yok çok pişti ise kırmızı etten uzak durun ama şap hastalığı yüzünden Dr yasakladı bna