Busbu Kızlar ya bugün pikniğe gittik tavuk ve sucuk yedim iyi pişenlerden yemeye dikkat ettim ama şimdi korkuyorum bişey olur mu diye . Ne diyorsunuz ?
323832 Busbu hicbirsey olmaz bende yedim hamilelik surecimde bir sorun olmadi sürekli tekrarlamadiktan sonra sıkıntı oluşturmaz için rahat olsun
Alya09 Busbu hayır tabikidr canım birşey olmaz canın çektiyse yiyebilir sin ben sürekli türketiyorum canım istedikçe
HurremSultan Busbu Ay niye birrsey olsun kiii şifa olur en fazla abartarak yemediğimiz sürece bence hereeyden yiyilebilir kendinizi bu kadar kasmayın hamilesiniz diye
Meryem_duzen Ben ara ara tükettim nefsim körelecek bir şekilde bşey olacağını düşünmüyorum. Kalbini ferah tut sadece cok sık tüketme
Esraliiii Busbu toksoplazma öyle kolay kolay olmuyor diyor Kağan Kocatepe baya baya çiğ tüketmek lazım ayrıca sudan dahi geciyir yeşillik düzgün yikanmasa bile oluyor
Mothertea Busbu ben gebeliğim boyunca yedim salam dışında hepsinden bir şey olmadı ne açıdan korktunuz anlamadım
elifcicek_07 Sucuk yasak ama tavuk protein neden sorun olsun ki? Biz sucuğu da kendi hayvanımızdan yaptığımız için onuda yiyorum sorun olmaz
Nurcangulpideci @Busbu tavuk yemeniz zaten gerekiyor sucuk da iyi pişmişse nefsini korelticek miktarda yiyebiliyosunuz bana doktorum öyle demişti. Salam sosis yasak kesinlikle.
Busimss Busbu ben devamlı tavuk yerim zararı yok kş yasakta değil. Sucuğu da sık olmamak şartıyla canım çektiği zaman güzel kızarmış şekilde tüketiyorum. Sorun yaratacak şeyler değil yani yediklerin.
Daisy0000 Busbu Haftanın 3 günü tavuk yiyen ben 🤪 Tavuğun hiçbir zararı yok,sucukta iyi pişmişse sıkıntı olmaz neden korkuyorsunuz anlamadım
Hayrnnisaors97 Ay ben ilk aylar da salam da yedim galiba sucuğu da daha bugün yedim o dediğiniz bulaşan şey ne onu da bilmiyorum korktum bak şimdi