Havvaca Anneyimbennanne Oğluşumun ismi Mete olacak ♥️ Diğer düşündüğümüz isimler Uraz Kuzey Poyraz Yağız Alp Aslan Arslan Ekin Aren Kıvanç Kerem Asil
Tgc-01 28aylık oğlum adı Barlas isminin anlamının kesinlikle taşıyor Kahraman savaşçı savaşıyoruz 😂 21Haftalık hamileyim erkek bebeğim yine oda Allah’ın izni ile Baybars koyucaz adını .
Maya2022 Anneyimbennanne ilk oğlumun adı AHMET TALHA ikinci oğlumun adı nasip olursa sağlıkla doğarsa DENİZ ARAS
HTSY-3535 Benim 3 tane bebeğim var Kızımın ismi (Sıla) Oğlumun ismi (Yamaç) Şimdi 3 cü yolda kız olursa (AsLı) erkek olursa (Aras Abidin ) olcak ikinci ismi kayınpederimin ismi bana en çok yardımı olan ayrımcılık yapmayan baba gibi baba 🙏🏻
Kalendermesrep Nihalce Kıvanç isimli tanıdıklarınız var mi ? Kıvanç ve Can ismini araştırıyoruz suan. Epeyce kararsızız.
hilalkesoglu İlk oğlumun ismi Ateş Karan çok uysal ve uyumlu bir cocuk, merhametli arkadaşları ile paylaşmayı seven aynı zamanda aktif Şuan 27 haftalık hamileyim nasipse Asil Kerem düşünüyorum ama kararsızım ☺️ Halen bulamadık bir isim.
Brownie Hizligonzales ne kadar güzel karakterli bir isimmiş kız olsa ne koyardınız çok merak ettim (benim kızım var) ☺️
Hizligonzales Brownie ikinciye gebeyim ins kiz olacak bu 23haftalik Tomris Umay koyacagiz bunun isminide daha evlenmeden once istiyordum zaten bu ismi ins nasip olacak🥰