Filizert Anneyimbennanne oğlum yok kızım var ama rabbim ikinciye insallah nasip eder sağlıklı hayırlı evlat Kızımın adı yüsra ogluma da yuşa yiğit düşünüyorum uyumlu olsun diye ve cok guzel geliyo kulaga Alptuğ, Göktuğ, ikiside favorim
mervesercandemir Anneyimbennanne Barbaros. Aşırı hareketli ve çok akıllı. Çok bilmiş konuşuyor asla verecek cevap bulamıyorsun😂 gerçi artık çoğu çocuk çok bilmiş. Şuan 5 yaşında. Bir dediğimi iki yapmaz anında sözümü dinler🤍 Bunu da söylediğim şeyleri açıklayarak anlatmama bağlıyorum
cokkasmabeabi Anneyimbennanne Tolgahan Naim 💞 Çok oyuncu sürekli birileri benimle ilgilensin oynasın modunda ve istediği olmayınca cazgirligi çok fazla zirlaya zirlaya isteklerini halletmeye çalışıyor 😬
Kardelen-emf Anneyimbennanne oğlumun adı eymen miraç 11 yaşında kendisi hiperaktif yaramaz merhametli akıllı meraklı bi çocuk ikinci oğluma da Hamza Ensar düşünüyoruz Rabb im nasip ederse
sevvalkoyun -Nazlican35- nasıl bi çocuk acaba bende aslan koymak istiyorum bi tanıdığım aslan kedi soyundan geldiği için çok korkak oluyo aslan ismine sahip olanlar dedi size sormak istedim yaşayan birisi olarak
Aylinslmci Cananbek nasıl bır cocuk cok hareketlı mı durgun mu 🥰 bızımde bes gun sonra dunyaya gelecek ınsallah ali aslan olacak ınsallah