Aysegulgnc Deletedmom_50 yok fıstık yemiyorum yani yenirmi yenmez mi bilmiyorum ben genel olarak yemedim
HurremSultan Deletedmom_50 92 kiloyla doğuma.gittim ama 40im çıkınca tekrar dogum kiloma indim heee bunu da duyurayim😁
Deletedmom_50 HurremSultan ketcap tuketiyormuydun bari hersey yediğine göre 🤣🤣iki sefer bende patateste dürümde bide bardakta mısırda yedim de 🤣🤣
HurremSultan Deletedmom_50 yok kiiiizz Allah korusun ben yolları kapattim size başarılar daha dogurmaaamm😂😂
Deletedmom_50 HurremSultan valls bende hastaneye kontrole gittiğimde ketcap mayonez felan sıktılar içine bisey de dyemedim yedim yani yoksa normalde yemem
Deletedmom_50 HurremSultan fıstığı pek sevmem ben eşim onuda almış mecbur yiyecem yenir mi diye yoksa yenmiyormus deyip seviyim içinden diye ayrıca 🙂🙂🤣🤣🤣🤣
HurremSultan Deletedmom_50 ben yedimvalla dikkat edene saygı duyarım ama ben pek takılmıyorum öyle şeylere sağlıklı diye yediklerimi z sanki çok mu sağlıklı
HurremSultan Deletedmom_50 ayy fıstık yeme sakiiinn yoksa beben fıstık gibi doğar mazallahh🤣🤣 sevmiyorsan yeme canım ver kocan yesinbxgsmbx
Deletedmom_50 Sila66 kuzu senin bebikonun doğmasına az kaldi bizede dua et unutma bizleri hayırlısı ile sağlıklı sihatli kucağımıza aliriz inşallah🤲 ❤❣